Nejste přihlášen/a.
Já bych sem jenom chtěla napsat v reakci na to, že mě Hella vytáhla z bryndy Totiž, když jsem sem začala chodit, tak by mě ani nenapadlo, že na lidi "odsud" bude kolikrát mnohem lepší spoleh než na lidi, které znám z reálu. Je to zvláštní. Díky Lidce (ale i Kytce a všem ostatním, co mě v tématu dortík podporovali
) jsem měla dárek pro přítele, díky Jolinar nechodím v roztrhaném
, díky Mařence mám v čem prát
, Hella odvrátila můj obrovskej průser
, díky panu Cukráři nám sem nesvítí sluníčko, když nechceme
...no samozřejmě nesmím zapomenout na Papku, díky které se většinu času, který strávím na poradně, pořádně
...a určitě jsem na někoho zapomněla, ale odpusťte. Takže chci jen Vám všem, ale Helle tedy nyní obzvlášť, poděkovat, že tu jste a že jste tak hrozně fajn a kolikrát vlastně vkládáte důvěru člověku, o kterém víte akorát to, že má rád medvědy :D Snad budu moci všem vše jednou vrátit, Pů
Milá Pu, tady jsou lidi opravdu fajn a dělá jim radost, když mohou poradit slovem, nebo činem. V životě jsem potkala i takové lidi, kteří si vše nechávali pro sebe a neporadili by ani gestem natož slovem. Takoví jsou mnohem chudší, než ti, co nesou srdce na dlani a radí úpřímně. Jsem tady taky moc ráda, protože jste mi zde již také pomohli.
PT /stařenka/
Pt... jé a jak já jsem ráda za vás všechny, ani povědět se to nedá. Jen bych stařenko (doufám že tím neurazím) oponovala k tomu srdci na dlani. To já se právě odvážím jenom tady.. Kdykoli jsem to zkusila v reálu, tak to nedopadlo nejlépe.
A Pu... ty jsi takové medvědí zlatínko, s tím nic nenaděláš. Taky jsem moc ráda že Tě znám a všechny tady, i ty rýpavé, protože i to rýpnutí člověk někdy potřebuje
(nemyslím to zle).
Tak jen ať se máme minimálně tak jak se máme teď.
A víte co se mi tu líbí nejvíc? To že tu jsou všechny věkové kategorie, muži i ženy pohromadě, taková rada z jedné strany od člověka, který právě vstupuje do života, pln elánu a ideálů, zároveň od staršího, zkušeného, to je pak rada nad všechno zlato. A víte co? Kolikrát když se tu někdo dlouho neozve, tak si i říkám, copak se děje, co asi dělá?
Mařenko, viď? Já si taky myslím, že ta anonymita přispívá k tomu, že je člověk takový upřímnější a tak. Ale možná to pomáhá naopak, prostě tady si oťukneš, kdo je příjemný, a nemusíš se pak spálit v reálu
Stařenko! No vidíte, já to věděla, že jakmile začnu taxativně jmenovat, určitě někoho vynechám... ale Vy mi jistě odpustíte a všichni ostatní nevyjmenovaní s Vámi Prostě mi dnes spadl díky Helle kámen ze srdce, a tak než se dočká mých skvělých palačinek za odměnu
, chtěla jsem jí poděkovat. Jenže pak mi došlo, že prostě musím poděkovat všem!
Ježkovy oči, milá Pů, nepřeháněj, vždyť jsem tak moc neudělala a navíc se teď namouduši úplně rdím...
. Teď ale vážně, i já si moc cením toho, že když člověk hledá pomoc či radu, tak tady ji vždycky najde, takže i ode mě díky všem prima lidem zde na poradně. Je to fajn vědět, že v dnešním uspěchaném a konzumním světě existuje i místo, kde si lidé nezištně a ochotně pomáhají. (P. S. Už delší dobu pozoruju, že jsem si vypěstovala slušnou závislost na těchto stránkách).
Hello, to je nás víc Pamatuješ, jak nedávno byly stránky jedno dopo nedostupné? Jak se tady pak lidi stresovali, co by dělali, kdyby poraďte zmizelo?
Je to na jednu stranu trochu úchylný (v tom dobrém), ale na stranu druhou úplně skvělý... A nepřeháním a rdíš se určitě z aerobiku
Pu .
A copak chystáš za nový dotaz?:D
doplněno 11.05.10 22:46:Ale ty určitě něco vymyslíš.Jinak by to byla nuda.
Jóó, Papí, jen tak se nějakého vtipu zase nedočkáš.. Kamna spravený, halvu kupuju v obchodě, péct se nic nechystám (palačinky jako jedno z mála umím :D a dobré!).. asi si teď budeš muset najít jinou oběť, která je totálně levá na domácnost!
Milá Pu, pokud se to týka i mne, tak moc děkuji, pokud se to náhodou mne netýká, stejně děkuji, už za Vaše rady a skvělou komunikaci!
P.S.: Taky je me tady "nejak" dobře...
Hope, co by se Vás to netýkalo! Říkám děkuji všem, tak všem, a basta! Že jsme se ještě konkrétně neoslovili ve společném tématu, ještě neznamená, že nečtu jiné Vaše příspěvky a ledacos se nedozvím... Je prostě dobře sem tam si poděkovat a říct si, jak jsme skvělí, ne?
Lidičky, a třeba i někdo pomůže, aniž by o tom věděl. To je kouzlo. Dneska mi Vesnach pomohla k velmi otevřené komunikaci s manželem o velmi intimních věcech o kterých jsem s ním nemluvila z úcty k - teď nemůžu najít to slovo. To je fuk. Ale mluvila jsem s ním jako o někom jiném, a přitom jsem nenápadně řešila vlastní/jeho problém. A pomohlo to!
Tak to je dobře, Máří! A základní poučka pro jednání s muži - "néééééé, to se netýká tebéééé, to jeden kamarááád..."
Pů, kdyby to byl jenom jenom malý střípek z celé té mozaiky problémů a otázek, které se zde na poradně řeší a opravdu pomohl, tak je to veliký úspěch. A to zde opravdu funguje. Ať už poradí právník, účetní, stavař, maminka na mateřské, nebo momentálně nezaměstnaný, důchodce nebo student - každý má svůj úhel pohledu na problém, který může přispět k řešení. Zde nejsou rozdíly věkové, sociální ani národnostní a ani jiné. Já jsem třeba obdivovala tvá vyjádření k historii i současnosti. Takže to praktické pro domácnost - to tě rádi vycvičíme.
A musím přiznat, že i když jsem si myslela , že lecos znám a vím, občas se i zastydím
, protože zde velice často najdu nové informace a stále se něco učím. Já děkuji úplně všem, kteří svůj čas věnují této skvělé poradně a také těm, kteří dokázali toto dílo vytvořit.
Paní Lidko, naprostá souhlas Taky se mi moc líbí, že si tu nikdo "nedělá obrázky" předem, ale prostě přečte, co kdo druhý napsal. Také se kolikrát nestačím divit i se
, když si říkám - to jsem měla vědět, jak to, že to ví tady nějaký pisatel s jahodou v avataru líp
(:D ). No, úvahy o dějinách a jejich přesahu do současnosti, ty by mi šly - ale nebýt Vás a ostatních, tak pořád jím jenom ten chleba
, a teď co je víc, že? No úplně nejvíc je, že se aspoň tady, v klidu anonymity, ještě lidé umí dát dohromady
Hezký den všem!
V tomto vlákně zakazuji řešit pravopis!
Sebod, máte pravdu Já bych ke všem omezujícím opatřením stran bodování atd. přidala ještě automatické odhlášení uživatele po půl hodině, abych tady netvrdla. Ačkoliv teď stejně nemůžu, ale někdy teda...ani nemrknu, a už je o hodinu víc!
Krásný den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.