Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tady jsou všichni hrozně skvělí

Od: pu® odpovědí: 28 změna:

Já bych sem jenom chtěla napsat v reakci na to, že mě Hella vytáhla z bryndy *smich* Totiž, když jsem sem začala chodit, tak by mě ani nenapadlo, že na lidi "odsud" bude kolikrát mnohem lepší spoleh než na lidi, které znám z reálu. Je to zvláštní. Díky Lidce (ale i Kytce a všem ostatním, co mě v tématu dortík podporovali :-P ) jsem měla dárek pro přítele, díky Jolinar nechodím v roztrhaném *hi* , díky Mařence mám v čem prát *ua* , Hella odvrátila můj obrovskej průser *uf* , díky panu Cukráři nám sem nesvítí sluníčko, když nechceme *frajer* ...no samozřejmě nesmím zapomenout na Papku, díky které se většinu času, který strávím na poradně, pořádně *haha* ...a určitě jsem na někoho zapomněla, ale odpusťte. Takže chci jen Vám všem, ale Helle tedy nyní obzvlášť, poděkovat, že tu jste a že jste tak hrozně fajn a kolikrát vlastně vkládáte důvěru člověku, o kterém víte akorát to, že má rád medvědy :D Snad budu moci všem vše jednou vrátit, Pů *slunce*

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Milá Pu, tady jsou lidi opravdu fajn a dělá jim radost, když mohou poradit slovem, nebo činem. V životě jsem potkala i takové lidi, kteří si vše nechávali pro sebe a neporadili by ani gestem natož slovem. Takoví jsou mnohem chudší, než ti, co nesou srdce na dlani a radí úpřímně. *srdce* Jsem tady taky moc ráda, protože jste mi zde již také pomohli. *slunce* PT /stařenka/

marenka*

Pt... jé a jak já jsem ráda za vás všechny, ani povědět se to nedá. *hi* Jen bych stařenko (doufám že tím neurazím) oponovala k tomu srdci na dlani. To já se právě odvážím jenom tady.. Kdykoli jsem to zkusila v reálu, tak to nedopadlo nejlépe. *nevi*

A Pu... ty jsi takové medvědí zlatínko, s tím nic nenaděláš. Taky jsem moc ráda že Tě znám *ua*a všechny tady, i ty rýpavé, protože i to rýpnutí člověk někdy potřebuje ;) (nemyslím to zle).

Tak jen ať se máme *srdce*minimálně tak jak se máme teď. *slunce*

A víte co se mi tu líbí nejvíc? To že tu jsou všechny věkové kategorie, muži i ženy pohromadě, taková rada z jedné strany od člověka, který právě vstupuje do života, pln elánu a ideálů, zároveň od staršího, zkušeného, to je pak rada nad všechno zlato. *placni* A víte co? Kolikrát když se tu někdo dlouho neozve, tak si i říkám, copak se děje, co asi dělá? *houpy*

pu®
hodnocení

Mařenko, viď? Já si taky myslím, že ta anonymita přispívá k tomu, že je člověk takový upřímnější a tak. Ale možná to pomáhá naopak, prostě tady si oťukneš, kdo je příjemný, a nemusíš se pak spálit v reálu ;)

pu®
hodnocení

Stařenko! No vidíte, já to věděla, že jakmile začnu taxativně jmenovat, určitě někoho vynechám... ale Vy mi jistě odpustíte a všichni ostatní nevyjmenovaní s Vámi *placni* Prostě mi dnes spadl díky Helle kámen ze srdce, a tak než se dočká mých skvělých palačinek za odměnu :-P , chtěla jsem jí poděkovat. Jenže pak mi došlo, že prostě musím poděkovat všem! :)

hodnocení

0x

pu, já se *hi*, posílám Vám *pusa*, a těším se že se jednou sejdeme.

Jsem rád, když někomu udělám radost dobrou radou. Ať v životě jiní nedělají stejné chyby jako já,

pu®
hodnocení

Teda, pane Milane, a teď se *hi* já! Děkuju... Klidně se sejdeme, ale jedině když přijedete s řízkem! *smich*

hella*
hodnocení

0x

Ježkovy oči, milá Pů, nepřeháněj;), vždyť jsem tak moc neudělala a navíc se teď namouduši úplně rdím...*hi*. Teď ale vážně, i já si moc cením toho, že když člověk hledá pomoc či radu, tak tady ji vždycky najde, takže i ode mě díky všem prima lidem zde na poradně. Je to fajn vědět, že v dnešním uspěchaném a konzumním světě existuje i místo, kde si lidé nezištně a ochotně pomáhají. (P. S. Už delší dobu pozoruju, že jsem si vypěstovala slušnou závislost na těchto stránkách).

pu®
hodnocení

Hello, to je nás víc *smich* Pamatuješ, jak nedávno byly stránky jedno dopo nedostupné? Jak se tady pak lidi stresovali, co by dělali, kdyby poraďte zmizelo? *smich* Je to na jednu stranu trochu úchylný (v tom dobrém), ale na stranu druhou úplně skvělý... A nepřeháním a rdíš se určitě z aerobiku ;)

papene*

Pu *pusa*.

A copak chystáš za nový dotaz?:D

doplněno 11.05.10 22:46:

;)Ale ty určitě něco vymyslíš.Jinak by to byla nuda.*modla*

pu®
hodnocení

Jóó, Papí, jen tak se nějakého vtipu zase nedočkáš.. *fn* Kamna spravený, halvu kupuju v obchodě, péct se nic nechystám (palačinky jako jedno z mála umím :D a dobré!).. asi si teď budeš muset najít jinou oběť, která je totálně levá na domácnost! *haha*

hop®
hodnocení

0x

Milá Pu, pokud se to týka i mne, tak moc děkuji, pokud se to náhodou mne netýká, stejně děkuji, už za Vaše rady a skvělou komunikaci! ;)*srdce*

P.S.: Taky je me tady "nejak" dobře...

pu®
hodnocení

Hope, co by se Vás to netýkalo! Říkám děkuji všem, tak všem, a basta! *bum**smich* Že jsme se ještě konkrétně neoslovili ve společném tématu, ještě neznamená, že nečtu jiné Vaše příspěvky a ledacos se nedozvím... Je prostě dobře sem tam si poděkovat a říct si, jak jsme skvělí, ne? *frajer*

kytka*

Také moc děkuji,za to že si tady pomáháme navzájem a je nám spolu fajn. *slunce*

pu®
hodnocení

Kytičko, a hlavně ty fotky těch Vašich výtvorůůůů... :-P bez těch by to byla nuda!

hop®

Jj, naprostý souhlas! *palec*

marenka*
hodnocení

0x

Lidičky, a třeba i někdo pomůže, aniž by o tom věděl. To je kouzlo*modla*. Dneska mi Vesnach pomohla k velmi otevřené komunikaci s manželem o velmi intimních věcech o kterých jsem s ním nemluvila z úcty k - teď nemůžu najít to slovo. To je fuk. Ale mluvila jsem s ním jako o někom jiném, a přitom jsem nenápadně řešila vlastní/jeho problém. A pomohlo to! *ua*

pu®
hodnocení

*palec* Tak to je dobře, Máří! A základní poučka pro jednání s muži - "néééééé, to se netýká tebéééé, to jeden kamarááád..." *smich*

lidka*
hodnocení

0x

Pů, kdyby to byl jenom jenom malý střípek z celé té mozaiky problémů a otázek, které se zde na poradně řeší a opravdu pomohl, tak je to veliký úspěch. A to zde opravdu funguje. *tuc* Ať už poradí právník, účetní, stavař, maminka na mateřské, nebo momentálně nezaměstnaný, důchodce nebo student - každý má svůj úhel pohledu na problém, který může přispět k řešení. Zde nejsou rozdíly věkové, sociální ani národnostní a ani jiné. Já jsem třeba obdivovala tvá vyjádření k historii i současnosti. Takže to praktické pro domácnost - to tě rádi vycvičíme. *smich* A musím přiznat, že i když jsem si myslela , že lecos znám a vím, občas se i zastydím *hi* , protože zde velice často najdu nové informace a stále se něco učím. Já děkuji úplně všem, kteří svůj čas věnují této skvělé poradně a také těm, kteří dokázali toto dílo vytvořit. *placni*

pu®
hodnocení

Paní Lidko, naprostá souhlas *palec* Taky se mi moc líbí, že si tu nikdo "nedělá obrázky" předem, ale prostě přečte, co kdo druhý napsal. Také se kolikrát nestačím divit i se *hi* , když si říkám - to jsem měla vědět, jak to, že to ví tady nějaký pisatel s jahodou v avataru líp *bum* (:D ). No, úvahy o dějinách a jejich přesahu do současnosti, ty by mi šly - ale nebýt Vás a ostatních, tak pořád jím jenom ten chleba *smich* , a teď co je víc, že? No úplně nejvíc je, že se aspoň tady, v klidu anonymity, ještě lidé umí dát dohromady *placni* Hezký den všem! *slunce*

papene*

*stop*tak s jahodou, jóó?*cert*

pu®
hodnocení

No to to trvalo... *haha* Pap *pusa* , vždyť to já jenom tak *hi*

papene*

*nevi*Mně to teď trvá vše déle.Když chci vložit odpověď, tak se mi to daří taky až na po 4.Hrůza.

Já vím, ty potvůrko.*vtip*

doplněno 15.05.10 23:45:

Teď na po 3.*zed*

mil®
hodnocení

0x

Všechno se to moc hezky čte. Taky přeji všem hezký den. *slunce*

hodnocení

0x

:)I když je to jaro pořád jakési uplakané, na Poradte je každý den *slunce*. Mám to tu taky ráda.

smakaballl*
hodnocení

0x

je to tady super *slunce* takový virtualní *srdce**srdce**srdce*poraďte cz

sebod*

Já bych poradte ZAKÁZALA *cert*. Dokud jsem sem nezabloudila,netrpěla jsem žádnou závislostí *haha*. Ráno jsem si v klídku udělala kafčo, něco si přečetla, plno času. A dnes? Vstanu, najedu na stránky poraďte a čtu a čtu a čtu. Nevařím,neperu,o dítě se nestarám*sok*. Nedá se to léčit? *zed* Všem krásný den *slunce*

jabraka*
hodnocení

0x

A co je,holky,zajímavé,skoro žádné pravopisné chyby.Jste všechny za jedničku!.

JABRAKA

pu®
hodnocení

V tomto vlákně zakazuji řešit pravopis! *bum*
Sebod, máte pravdu *smich* Já bych ke všem omezujícím opatřením stran bodování atd. přidala ještě automatické odhlášení uživatele po půl hodině, abych tady netvrdla. Ačkoliv teď stejně nemůžu, ale někdy teda...ani nemrknu, a už je o hodinu víc! *sok* Krásný den *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]