Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Den Matek

Od: luckapucka* odpovědí: 19 změna:

Přeji krásné*slunce* slunečné nedělní ráno a také všem matkám*houpy* k jejich dni *pusa*

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Luci, posílám taky *slunce*.

knopka*
hodnocení

0x

Děkuji *srdce**pusa*,i já se přidávám s přáníčkem ke dni matek *pusa*!

holubicka

Ke dni matek by měly přát děti svým maminkám,ne?Potěšit je maličkým dárečkem .

luckapucka*
hodnocení

nebo kytičkou ale nevidím důvod proč nepopřát ostatním maminkám k jejich dnu?!*bzum*

knopka*

Může popřát kdokoli někomu kdo je MATKA .

pu®
hodnocení

0x

Dobrý nápad, Lucko *palec* I já se přidávám s přáním všem, které jsou zde maminkami *pusa* . Ať Vám Vaše ratolesti dělají radost (a nejen dnes) a nemáte žádnou starost *slunce*

mil®
hodnocení

0x

Musím se taky přidat s přáním všeho nej našim maminkám. *pusa*

marenka*
hodnocení

0x

Díky Lucko, já kdybych vás tady neměla, tak mi nikdo ani nepopřeje. *bum* Včera se na mě všichni vyprdli. *cert*

fidonet*

Ja tady v neděli Marenko nebyl, tedy až v noci. A tedy dodatečně taky přeji vše NEJ *srdce*, at´zdraví slouží *srdce*, kytičky rostou *srdce*, těsto pěkně kyne *srdce* a všichni at´vás, všechny maminky, mají rádi *srdce*

lidka*

Mařenko, nebuď smutná - někdy se holt na něco zapomene. *sok* Hlavně když tě má rodinka ráda celý rok, jedno zapomenutí je nic, i když to trochu mrzí. A máš tady poradnu, která nejen poradí, ale i popřeje a potěší! *pusa* A já zroveň děkuji za všechna přání a posílám májový pozdrav! *slunce*

marenka*

Liduš a všichni tady, děkuji moc *pusa* Já nejsem smutná, je pravda že manžel pro nás udělá první poslední, jen je to takový "pan tajemný" :D Nedá najevo ani radost, ani smutek, ani lásku, on to chudák neumí. A když mu řeknu, že mi dal kytičku akorát na první schůzce, tak chudák kouká ukřivděně se slovy "a proč si jí nekoupíš?" *smich* To je pro mně na vahách plusů a mínusů opravdu prkotina. ;) A nebojte se, hned jsem si to vynahradila a pěkně jsem to nažalovala *klik* Byli jsme večer u tchýně, a já říkám synovci - 7 let - co se mi stalo. A on. "Já ti nic dávat nebudu, protože nejsi moje maminka, ale když k tobě budu moc příští týden jít na návštěvu, tak ti kytičku přinesu" *smich* Děti jsou úžasný.*srdce*

pu®

*smich* Děti jsou hlavně kouzelný v tom, že se netvářej, že máš tu kytičku jen tak. Oni za ni něco chtěj *frajer* - ale aspoň to víš předem! Zatímco dospělák se tváří, že je to "jen tak", ale taky něco chce *bum* , jenom se snaží působit, jako že nééé *hi**smich*
Mimochodem, já jsem teda dospělá dcera, včera jsem dala mámě růžičku - a vysloužila jsem si za to oběd. To je dobrý "kauf", ne? *smich*

marenka*

Pu, to mi povídej. Táta nosí kytičky babičce (svojí mamce) zásadně v sobotu dopoledne :D Bašta ho nikdy neminula ;)

Synovec je vůbec expert, když chodil do školky, tak mi ukazoval před vánoci vyrobené nazdobené jablíčko. Tak jsem chválila až do nebes a abych ho ocenila, požádala jsem ho, aby mi vyrobil taky jedno. Tak prý že jo. Já ještě dodala. A co za to budeš chtít? (čekala jsem že řekne pusu) v setině sekundy vyhrknul "pět korun" *haha* (pak mi pošeptal,že šetří na vánoce)

pu®

*haha* ten se v životě neztratí...

lidka*

Tak to se musím pochlubit, že můj milovaný pravnouček také chodí s kytičkou. *pusa* Už jsem letos dostala pampelišku, sedmikrásky, plicník a i podběl. Samozřejmě, že vše dávám do malinké vázičky. No a já se mu odvděčím tím, že si s ním neúnavně "modelínuji" a se zvířátky hrajeme divadlo. :D A jasně, že dostane také občas něco do kasičky. Je to moje zlatíčko a jsou mu čtyři a půl. *slunce*

marenka*

Liduš, mě posledně totálně dostala babička *sok* Byla u nás na návštěvě a jak hledala něco v kabelce, tak narazila na panenku. Malinká panenka v ušmudlaném pytlíčku, zadělaném gumičkou, s okousanými prstíky. Říká "to si asi nepamatuješ, ale tus mi dala, když ti byly dva roky! *sok*. Pořád jí nosím u sebe." Ona jí nosí 37 let. :)

pt®

Mařenko, taky Vás chci potěšit a dodatečně popřát. *slunce* Nebuďte smutná, *mala* máte hodného manžela, má Vás rád a to je důležité. PT /stařenka/

marenka*

Děkuju, i já přeji vám všem tady. Vždyť jste tady samé bezvadné slečny, budoucí maminky, maminky, babičky i prababičky *pusa**slunce*

jabraka*
hodnocení

0x

Řeknu vám to pěkně zkrátka,

Sem napíšu vám jen pár vět.

žena,které říkáte má Matka,

je to nejlepší,co zná svět.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]