Nejste přihlášen/a.
Přeji krásné slunečné nedělní ráno a také všem matkám
k jejich dni
Dobrý nápad, Lucko I já se přidávám s přáním všem, které jsou zde maminkami
. Ať Vám Vaše ratolesti dělají radost (a nejen dnes) a nemáte žádnou starost
Díky Lucko, já kdybych vás tady neměla, tak mi nikdo ani nepopřeje. Včera se na mě všichni vyprdli.
Ja tady v neděli Marenko nebyl, tedy až v noci. A tedy dodatečně taky přeji vše NEJ , at´zdraví slouží
, kytičky rostou
, těsto pěkně kyne
a všichni at´vás, všechny maminky, mají rádi
Mařenko, nebuď smutná - někdy se holt na něco zapomene. Hlavně když tě má rodinka ráda celý rok, jedno zapomenutí je nic, i když to trochu mrzí. A máš tady poradnu, která nejen poradí, ale i popřeje a potěší!
A já zroveň děkuji za všechna přání a posílám májový pozdrav!
Liduš a všichni tady, děkuji moc Já nejsem smutná, je pravda že manžel pro nás udělá první poslední, jen je to takový "pan tajemný" :D Nedá najevo ani radost, ani smutek, ani lásku, on to chudák neumí. A když mu řeknu, že mi dal kytičku akorát na první schůzce, tak chudák kouká ukřivděně se slovy "a proč si jí nekoupíš?"
To je pro mně na vahách plusů a mínusů opravdu prkotina.
A nebojte se, hned jsem si to vynahradila a pěkně jsem to nažalovala
Byli jsme večer u tchýně, a já říkám synovci - 7 let - co se mi stalo. A on. "Já ti nic dávat nebudu, protože nejsi moje maminka, ale když k tobě budu moc příští týden jít na návštěvu, tak ti kytičku přinesu"
Děti jsou úžasný.
Děti jsou hlavně kouzelný v tom, že se netvářej, že máš tu kytičku jen tak. Oni za ni něco chtěj
- ale aspoň to víš předem! Zatímco dospělák se tváří, že je to "jen tak", ale taky něco chce
, jenom se snaží působit, jako že nééé
Mimochodem, já jsem teda dospělá dcera, včera jsem dala mámě růžičku - a vysloužila jsem si za to oběd. To je dobrý "kauf", ne?
Pu, to mi povídej. Táta nosí kytičky babičce (svojí mamce) zásadně v sobotu dopoledne :D Bašta ho nikdy neminula
Synovec je vůbec expert, když chodil do školky, tak mi ukazoval před vánoci vyrobené nazdobené jablíčko. Tak jsem chválila až do nebes a abych ho ocenila, požádala jsem ho, aby mi vyrobil taky jedno. Tak prý že jo. Já ještě dodala. A co za to budeš chtít? (čekala jsem že řekne pusu) v setině sekundy vyhrknul "pět korun" (pak mi pošeptal,že šetří na vánoce)
Tak to se musím pochlubit, že můj milovaný pravnouček také chodí s kytičkou. Už jsem letos dostala pampelišku, sedmikrásky, plicník a i podběl. Samozřejmě, že vše dávám do malinké vázičky. No a já se mu odvděčím tím, že si s ním neúnavně "modelínuji" a se zvířátky hrajeme divadlo. :D A jasně, že dostane také občas něco do kasičky. Je to moje zlatíčko a jsou mu čtyři a půl.
Liduš, mě posledně totálně dostala babička Byla u nás na návštěvě a jak hledala něco v kabelce, tak narazila na panenku. Malinká panenka v ušmudlaném pytlíčku, zadělaném gumičkou, s okousanými prstíky. Říká "to si asi nepamatuješ, ale tus mi dala, když ti byly dva roky!
. Pořád jí nosím u sebe." Ona jí nosí 37 let.
Mařenko, taky Vás chci potěšit a dodatečně popřát. Nebuďte smutná,
máte hodného manžela, má Vás rád a to je důležité. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.