Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od smlouvy T-mobil

Od: romaleromale* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

opět píšu o prosbu,kde se mohu dovolat o lidská práva.Jak jsem psal před časem odstoupit od smlouvy T-mobil(smlouva významného zákazníka).Vyskoušel jsem všechny varianty,které jste mi poradili.Jelikož jsem byl až u právníka ohledně odstoupení od smlouvy z důvodů tělesného postižení(Ochrnul jsem na půl těla).I to mi zamítli,prostě smlouva je smlouva.Souhlasím s tím,ale pokavaď mám opodstatněný důvod o prominutí smlouvy a nemají zájem to řešit si myslím,že je vydírání člověka,který se nemůže takovému gigantu bránit a s tím,že je tělesně postižen a finnanční stráka už neni jako dřív(rád bych chodil do práce,ale ochrnutí mi nedovolí).Pro to se obracím s prosbou na Vás kam se obrátit a docílil odstoupení od smlouvy.Obrátil jsem se i na český telekomunikační úřad,který by se mi snažil pomoc,ale oni mají nastarosti fakturizaci.Nevím kam se obrátit.

Děkuji za pomoc Roman.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

repak*
hodnocení

0x

Už jsem Vám to psal. Napište dopis třeba řediteli českého T-mobile. Ten může v podstatě vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]