Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
opět píšu o prosbu,kde se mohu dovolat o lidská práva.Jak jsem psal před časem odstoupit od smlouvy T-mobil(smlouva významného zákazníka).Vyskoušel jsem všechny varianty,které jste mi poradili.Jelikož jsem byl až u právníka ohledně odstoupení od smlouvy z důvodů tělesného postižení(Ochrnul jsem na půl těla).I to mi zamítli,prostě smlouva je smlouva.Souhlasím s tím,ale pokavaď mám opodstatněný důvod o prominutí smlouvy a nemají zájem to řešit si myslím,že je vydírání člověka,který se nemůže takovému gigantu bránit a s tím,že je tělesně postižen a finnanční stráka už neni jako dřív(rád bych chodil do práce,ale ochrnutí mi nedovolí).Pro to se obracím s prosbou na Vás kam se obrátit a docílil odstoupení od smlouvy.Obrátil jsem se i na český telekomunikační úřad,který by se mi snažil pomoc,ale oni mají nastarosti fakturizaci.Nevím kam se obrátit.
Děkuji za pomoc Roman.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.