Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OTÁZKY, KTERÉ VÁS ZAJÍMAJÍ - anketa

Od: admin® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,
zajímá mě, jak sledujete otázky, které vás zajímají. Myslím otázky na které narazíte, přečtete si otázku/odpovědi a zajímá vás, jak bude pokračovat. Co uděláte - resp jak jí sledujete?

díky

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na otázku, která mě zajímá, reaguji. A pak ji hledám "do kterých jsem přispěla". Tahle možnost v anketě není. :)

Mám to úplně stejně *placni*

přesně takto to také dělám...

culdabulda1*
hodnocení

0x

- je dost otázek, na které nereaguju (protože nevím) - ale problém mne zajímá - takže si je přidám do oblíbených položek. Ale myslím, že je zde problém, který kdysi zmiňoval "ben" - a to, že otázka "zmizí" - pokud je přesunuta do jiné rubriky. Pokud Admin vkládá tuto anketu, předpokládám, že proto, že by s tím mohl a chtěl něco udělat .

doplněno 17.09.15 17:32:

- ben (a clayman)

- bene, já jsem ale právě myslela oblíbené položky na PC - teprve teď jsem si vlastně všimla, že existuje rubrika "oblíbené otázky" i zde na Poradně, takže sorry - no, ale, zase jsem chytřejší !

výtka
Upozornění od sys clayman 17. 09. 2015 16:00:09
přesunem otázky do jiné rubriky se oblíbené položky nijak nedotknou, nemá to na ni vliv. :)
ben®

Dobrý den, nevzpomínám si, že bych to takto někdy psal, ale není to vyloučeno. Ovšem, myslím, že šlo o problém, kdy si uživatel vkládal otázky do Oblíbených (záložek) ve svém prohlížeči u sebe v PC. Po přesunutí otázky se změní její adresa a záložka nefunguje. Zdravím!

hodnocení

0x

Nechávám si posílat nové reakce na mail

Dobrý den.
Do některých přispěji a pak je sleduji.
Další,které jsou opravdu velmi a velmi zajímavé,tak ty si nechávám poslat na mail :)

hodnocení

0x

Já používám pouze

do kterých jsem p/...

iz*
hodnocení

0x

Otázky, do kterých jsem přispěla

Oblíbené otázky

Zajímavé otázky (to moc nefunguje, protože ostatní asi zajímá něco jiného než mne)

Ohodnocené odpovědi (snažím se sledovat kvůli případným reakcím na odpovědi)

___

Ale stejně se nedá "uhlídat". Problém je hlavně s otázkami, které mne zaujmou, ale neodpovím v nich (buď neznám odpověď nebo už odpověděli přede mnou). Ty se mi většinou "ztratí".

Zpočátku jsem si občas nechala něco poslat, ale vzdala jsem to, protože mi z Poraďte chodí "nepoužitelné" e-maily. Mám nastaven příjem prostého textu, e-maily v HTML se mi nezobrazují. Nastavení bych musela měnit jenom kvůli Poraďte, což se mi nechce (díky prostému textu mne minimálně otravují reklamy)...

Uvítala bych více zajímavých (oblíbených/zajímavých otázek, ohodnocených odpovědí, či soukromých zpráv) na stránku (třeba 50 i více). Rolování by mi vadilo mnohem méně, než skutečnost, že po smazání otázky z oblíbených nebo soukromé zprávy mne Poraďte "vyhodí" opět na první stránku seznamu (mažu od konce). Problém je i s otázkou, jestli chci otázku/zprávu opravdu smazat. Pokud člověk "uklízí" jen občas, hriozně to zdržuje. Oobcházím to vypnutím java scriptu, ale "není to ono"...

Škoda, že tu některé věci (např. vyhledávání a horní menu) nefungují bez java scriptu.

hodnocení

0x

Admine, nijak. Ale když pak procházím nové otázky, tak když narazím na tu, která mě zajímala, tak si ji přečtu. Což teď, když otázky zůstávají na původním místě a neposouvají se nahoru (a ani u nich není označení "nové", pokud jsem si dobře všimla) je prakticky nemožné. Ale aspoň tu trávím méně času...

doplněno 17.09.15 21:00:

Pepr, děkuji za vysvětlení, asi jsem někde na něco klikla. Vzhledem k tomu, že se tak stalo na přelomu srpna a září, jsem si to vysvětlovala jako krok "shora" :-D

doplněno 17.09.15 21:01:

No fuj, teď na to koukám, já nikdy ani netušila, že tam ty záložky jsou...

Otázky se normálně posouvají nahoru jako vždycky, ale musíte mít přepnuto na zobrazování podle posledního příspěvku. Předpokládám, že máte zapnuto řazení podle poslední otázky.

lidus*
hodnocení

0x

Kouknu na ty do kterých jsem přispěla, pak to tu čtu cikcak všechno když mám čas, když hledám něco konkrétního (než vložím svojí otázku) vyhledám zda tu něco podobného není.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, mám prosbu - pokud máte v úmyslu opět něco zrušit (jako statistiku), tak to ohlaste předem. Např. v oblíbených otázkách nebo vnitřní poště mohou mít uživatelé něco (pro ně) důležitého - aby to nezmizelo přes noc. Zdravím!

hodnocení

Děkuji všem za reakce, nic rušit nechci, spíš naopak bych něco přidal. @ivzez měla zajímavou poznámku že označení zajímavé moc nepoužíváme. Na jeho úkor by mohlo být SLEDOVAT a být vidět stejně jako jsou poslední otázky/odpovědi. Bylo by to hodně na očích. Tím sledováním kam jste přispěli to děláte chytře. Nechávám si většinu co mě zajímá poslat na mail, protože málokde přispěju... Vždyť mě zajímá co neznám. *smich*

andri*
hodnocení

0x
To s tou rubrikou muze byt nahodilé,nebot nekdy se otazka presune.Jednou jsem hledala co jsem jen ockem a uz nenasla,holt priste si to nejak opatrim.Jinak Moje otazky a otazky do kterych jsem prispela,nebo dole tlacitko vyhledat.Hledala jsem otazky o atopickem ekzemu.Vyskočili mi otazky s odpovedmi pet let dozadu.Tak si myslim ze nemam potrebu zakladat novou otazku:)

joudic*
hodnocení

0x

chodi mi to do mailu jakmile prispeju, nekdy si to ctu jen v mailu, aniz bych sel na www. Nicmene zajimavost otazky resim teprve az je napsana, dopredu nevim, co by me bavilo za dotaz :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]