Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdepak jsou všichni středočeši?

Od: kytka* odpovědí: 48 změna:
48 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

No přeci tady doma.*smich*

luckapucka*
28.04.10 23:12

zde*smich*

kytka*
hodnocení

teda vy jste tajnůstkářky*haha*

doplněno 28.04.10 23:15:

Ono je to vlastně jedno jsme tady na PORAĎTE tak co?

luckapucka*

jinak Brandýs nad Labem *smich*

doplněno 29.04.10 08:16:

ještě doplním že celý život jsem středočeška když tedy nepočítám rok v K.V. narodila jsem se v Brandýse ,pak jsem bydlela ve Mšeci u Nového Strašecí ,na to v Praze,pak v Hostivicích a teď opět Brandýs

hodnocení

0x

Nechám to na Vás: Já bych měl patřit zřejmě ke středočechům, 23 let Praha, 40 let Košice. Mám ale dilemu:

Košice v okresu Kutná Hora by mně fakt řadily do Středočeského kraje... Košice v okresu Tábor k jihočechům...
kdybych šišlal, tak Kosice někam ke Hradci Králové...

Máte to komplikované... ani Jan Neruda by Vám neporadil Kam s ním? zvlášte když se jedná o Košice na východním Slovensku.

Tak teď na poradně Babo raď! Děvčata promiňte, neberte to osobně. Středočeši, berete mně?

doplněno 29.04.10 06:15:

aby jste to neměli komplikovanější, prozradím, že jsem křtěnej Vltavou. Ona totiž další Praha je taky u Lučence, opět Slovensko.

malvinka*

Hejkale , taky existuje osada Praha a Brno a nachází se v Krkonoších*smich*.

myse*
hodnocení

0x

hlásím se od Říčan...

hodnocení

0x

sice jsem se už nahlásil na Moravu, ale posledních 8 let jsem v Praze resp. nyní ve Zlaté - kousek od Říčan :)

vesnach*
hodnocení

0x

Jsem nezaraditelna, ale kdysi Kolinacka.

lidka*
hodnocení

0x

Hrdě se hlásím k rodnému Kolínu *hej*, ale dneska už žiji s celou mou rodinkou hoooooooodně dlouho v Jizerských horách. *jasne*

vesnach*

Lidko, tak to je urcite lepsi, nez Kolin, ale zapomenout se neda, to je fakt.

malvinka*
29.04.10 14:55
hodnocení

0x

už běžím*bezim*

hodnocení

0x

udělá někdo tabulku kdo je odkud?
Díky Milan.

jabraka*
hodnocení

0x

Jestlipak víte,kde začínají v sobotu vyhlášené Hrnčířské trhy?Přivítáme vás tu.v sobotu a neděli!

JABRAKA

kytka*
hodnocení

Zřejmě v Berouně ne? Také jsem tam několikrát byla

doplněno 01.05.10 18:16:

z loňska fofo.cz/...

jabraka*

Tak přijeď, bude to zase to pravé ořechové.A další programy přidávají.A hlavně tam bude Berounský Medvěd se stánkem.

A určitě přijede i Papene.

JABRAKA

kytka*
hodnocení

Dnes byl v Benešově jarmark, tak mám těch lidí ješte dost před očima:D,tak jindy.

doplněno 01.05.10 18:34:

Ale hořovický jarmark si nikdy ujít nenechám*hej*

jabraka*

Chtěla jsi říci Cibulák?

JABRAKA

kytka*
hodnocení

Jasně cibulový jarmark.;)

papene*

:DNo to je jasné.Zase průvan v peněžence.*ee*Hlavně aby počasí přálo.*slunce*

Foto z loňska 13.9.2009 v 8.40hod.

Kdepak jsou všichni středočeši?
kytka*
hodnocení

Tam se Pap utrácí bez problémů,viď:D, co pak tam asi na tebe čeká*nevi*

papene*

*bzum* No loni jsem nic nepotřebovala a do auta během dne jsem lítala asi 7x.*bezim*To jsem tam byla oba dva dny.*uf*

Letos opět nic nepotřebujem, tak jsem zvědavá jestli to bude pravda.Hlavně že tam neberou karty.:D

*uf*Kytko bude to náročné.Loni jsem zaváhala s palmičkou.Letos si dám pozor.*bum*

Kdepak jsou všichni středočeši? #2
kytka*
hodnocení

No tak to bych také neodolala, pěkné kytičky.Vejde si ti ještě něco domů?:DJá tu kdyžtak ještě trochu místa mám*smich*.Každopádně přeji pěknou podívanou a prima nákup.Jooooooo a dobrou zábavu.

papene*

Ty nepřijedeš?

kytka*
hodnocení

Ne ne nyní ne, my tu máme pouť:D

papene*

Tak to taky bude průvan,že ano?*smich*

kytka*
hodnocení

No uvidíme , dnes si představ,že jsem v Benešově na jarmarku nekoupila ani ň , bylo tam lidí*ee*

papene*

To tam nic nebylo co by se ti hodilo?V Berouně dnes na trhu bylo volněji.Žádná tlačenice.Paráda.*palec*

kytka*
hodnocení

No neměla jsem nějak nákupní den *nevi*prostě jsem odolala.Což se dost divím

doplněno 01.05.10 23:44:

Tak proto:D

papene*

Tak to ti závidím.Já to dneska vzala i za tebe.*zed*

binka*

Papene, to tam opravdu prodávají tak nádherné květináče?! A já se pořád divím, kde to ty lidi berou ... *smich* to tam musím příští týden vyrazit, Beroun je za rohem , ale proč mi to ségra neřekla, když tam bydlí? Potvora jedna ...:D

kytka*
hodnocení

Binko, vem si dlouhé penízky , je to tam fakt super, nebudeš vědět co dřív, fakt výběr.Vše nač si vzpomeneš.

binka*

*smich* vezmu sponzora s sebou ...*slunce*

kytka*
hodnocení

Jasně on si dá něco dobrého a ty zatím budeš rejdit po náměstí*smich*, hlavně vyrazte brzy, protože je problém s parkováním,ať nestojíte moc daleko od trhu, až budeš ty věci nosit do auta:D, budeš se několikrát vracet.*hej*

binka*

*haha* říkáš, radši jet větším autem? Můj golfík má malej kufr, to je fakt ...

kytka*
hodnocení

No to jo , já mám taky malej kufr*vtip*, vždycky vzpomínám na stařičkou škodovku ,ta toho uvezla, ale to už není pravda, Tak jsem vždycky obložená jak chlebíček:D

binka*
hodnocení

0x

Jéje, tuhle diskusi jsem nějak přehlídla, či co...já pocházím z Nelahozevsi, a od dvaceti let žiju v ..no, taková díra u Zbraslavi ...ale střední čechy to jsou!

Víš, kolik Pražáků ti tu díru upřímně závidí?!

Já bydlím taky v obci těsně nad 1000 obyvatel, pod kopci, lesy, čistý vzduch, čistá říčka, vlak, plno autobusových linek, tři hospody, dva kostely, čtyři obchody, škola, školka, hřbitov, fotbalové hřiště, všechno na pár čtverečních kilometrech. V Praze jsem za tím musel cestovat křížem krážem. Na houby chodím pěšky, ne metrem, pes se proběhne na zahradě i na poli. Všichni mně znají, musím si dávat pozor. Když mne někdo hledá, všichni mu umí poradit.

doplněno 02.05.10 16:53:

nejsem Božena Němcová, ale i tak: Šťastná to žena. Blahopřeji.

binka*

Já si nestěžuju, naopak! Neměnila bych, už jsem tu zapustila kořeny ...;)

jabraka*
hodnocení

0x

Trošku jsem na rozpacích,když tady vidím to třídění krajů.Je pravda,že se lidi,kteří žijí poblíž,také častěji přátelí,ale zase třeba u mne to moc neznamená.Za život jsem procestoval kus republiky.Mohu říci,že jsem doma ve středních Čechách,mám tu rodinu ,ale pořád se cítím doma i ve svém rodišti,Zlíně.Vojnu jsem trávil v Přerově,Náměšti nad oslavou,Liberci .V Östravě a Karviné mám příbuzné,kam jsem častio jezdil.Pracoval jsem pár let v Pardubicích a Praze.Mariánské Lázně mám velice rád a jsem tam každý rok celý měsíc.Šumava je moje druhé rodiště,mám tam chalupu a miluji ty lesy.U Řípu mám Vnučku a jezdím za ní často.K Hodonínu jezdíme pro víno a do sklípku.Takže moje sympatie jsou rovnoměrně rozděleny po celé vlasti.Jen mě bolí,když vidím,jak málo toho už Čechům patří ,za chvíli nás cizozemci vyženou na Sibiř.

JABRAKA

papene*

TRHY JSOU PLNĚ OBSAZENY

JARNÍ HRNČÍŘSKÉ

A ŘEMESLNÉ TRHY 8. - 9. 5. 2010

BEROUN HUSOVO NÁMĚSTÍ

TRHY POKRAČUJÍ V KOLÁŘSKÉ ULIČCE A U PRAŽSKÉ BRÁNY

http://www.hrncirsketrhy.cz/

V SOBOTU OD 8 DO 18 HODIN, V NEDĚLI OD 9 DO 17 HODIN

doplněno 04.05.10 12:04:

*zed*no fuj.

*modla*Tak jinak:*cteni*JARNÍ HRNČÍŘSKÉ. A ŘEMESLNÉ TRHY 8. - 9. 5. 2010. BEROUN HUSOVO NÁMĚSTÍ. TRHY POKRAČUJÍ V KOLÁŘSKÉ ULIČCE A U PRAŽSKÉ BRÁNY. V SOBOTU OD 8 DO 18 HODIN

jabraka*

No Pap.To jsi si vyhrála!

Ale v pondělí to dáme na fotkách.

JABRAKA

jabraka*
hodnocení

0x

Slíbené hrnčířské trhy.Škoda,že sem jde dát najednou jen jedna fotka!

Kdepak jsou všichni středočeši? #3
papene*

Jabraka, můžeš je dát na papričku.*placni*

Kdepak jsou všichni středočeši? #4

jabraka*
hodnocení

0x

Tak ještě jednu.

JB

Kdepak jsou všichni středočeši? #5
papene*
15.05.10 10:39

;)

Kdepak jsou všichni středočeši? #6
papene*

Jabraka tak to vypadá, že jsme tam byli sami.*nevi*

jabraka*

Pap.

Aspoň můžou závidět!

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]