Nejste přihlášen/a.
teda vy jste tajnůstkářky
Ono je to vlastně jedno jsme tady na PORAĎTE tak co?
Nechám to na Vás: Já bych měl patřit zřejmě ke středočechům, 23 let Praha, 40 let Košice. Mám ale dilemu:
Košice v okresu Kutná Hora by mně fakt řadily do Středočeského kraje... Košice v okresu Tábor k jihočechům...
kdybych šišlal, tak Kosice někam ke Hradci Králové...
Máte to komplikované... ani Jan Neruda by Vám neporadil Kam s ním? zvlášte když se jedná o Košice na východním Slovensku.
Tak teď na poradně Babo raď! Děvčata promiňte, neberte to osobně. Středočeši, berete mně?
doplněno 29.04.10 06:15:aby jste to neměli komplikovanější, prozradím, že jsem křtěnej Vltavou. Ona totiž další Praha je taky u Lučence, opět Slovensko.
Jestlipak víte,kde začínají v sobotu vyhlášené Hrnčířské trhy?Přivítáme vás tu.v sobotu a neděli!
JABRAKA
Zřejmě v Berouně ne? Také jsem tam několikrát byla
doplněno 01.05.10 18:16:z loňska fofo.cz/...
Tak přijeď, bude to zase to pravé ořechové.A další programy přidávají.A hlavně tam bude Berounský Medvěd se stánkem.
A určitě přijede i Papene.
JABRAKA
Dnes byl v Benešově jarmark, tak mám těch lidí ješte dost před očima:D,tak jindy.
doplněno 01.05.10 18:34:Ale hořovický jarmark si nikdy ujít nenechám
:DNo to je jasné.Zase průvan v peněžence.Hlavně aby počasí přálo.
Foto z loňska 13.9.2009 v 8.40hod.
No loni jsem nic nepotřebovala a do auta během dne jsem lítala asi 7x.
To jsem tam byla oba dva dny.
Letos opět nic nepotřebujem, tak jsem zvědavá jestli to bude pravda.Hlavně že tam neberou karty.:D
Kytko bude to náročné.Loni jsem zaváhala s palmičkou.Letos si dám pozor.
No tak to bych také neodolala, pěkné kytičky.Vejde si ti ještě něco domů?:DJá tu kdyžtak ještě trochu místa mám.Každopádně přeji pěknou podívanou a prima nákup.Jooooooo a dobrou zábavu.
To tam nic nebylo co by se ti hodilo?V Berouně dnes na trhu bylo volněji.Žádná tlačenice.Paráda.
No neměla jsem nějak nákupní den prostě jsem odolala.Což se dost divím
Tak proto:D
Papene, to tam opravdu prodávají tak nádherné květináče?! A já se pořád divím, kde to ty lidi berou ... to tam musím příští týden vyrazit, Beroun je za rohem , ale proč mi to ségra neřekla, když tam bydlí? Potvora jedna ...:D
Binko, vem si dlouhé penízky , je to tam fakt super, nebudeš vědět co dřív, fakt výběr.Vše nač si vzpomeneš.
Jasně on si dá něco dobrého a ty zatím budeš rejdit po náměstí, hlavně vyrazte brzy, protože je problém s parkováním,ať nestojíte moc daleko od trhu, až budeš ty věci nosit do auta:D, budeš se několikrát vracet.
Jéje, tuhle diskusi jsem nějak přehlídla, či co...já pocházím z Nelahozevsi, a od dvaceti let žiju v ..no, taková díra u Zbraslavi ...ale střední čechy to jsou!
Víš, kolik Pražáků ti tu díru upřímně závidí?!
Já bydlím taky v obci těsně nad 1000 obyvatel, pod kopci, lesy, čistý vzduch, čistá říčka, vlak, plno autobusových linek, tři hospody, dva kostely, čtyři obchody, škola, školka, hřbitov, fotbalové hřiště, všechno na pár čtverečních kilometrech. V Praze jsem za tím musel cestovat křížem krážem. Na houby chodím pěšky, ne metrem, pes se proběhne na zahradě i na poli. Všichni mně znají, musím si dávat pozor. Když mne někdo hledá, všichni mu umí poradit.
doplněno 02.05.10 16:53:nejsem Božena Němcová, ale i tak: Šťastná to žena. Blahopřeji.
Trošku jsem na rozpacích,když tady vidím to třídění krajů.Je pravda,že se lidi,kteří žijí poblíž,také častěji přátelí,ale zase třeba u mne to moc neznamená.Za život jsem procestoval kus republiky.Mohu říci,že jsem doma ve středních Čechách,mám tu rodinu ,ale pořád se cítím doma i ve svém rodišti,Zlíně.Vojnu jsem trávil v Přerově,Náměšti nad oslavou,Liberci .V Östravě a Karviné mám příbuzné,kam jsem častio jezdil.Pracoval jsem pár let v Pardubicích a Praze.Mariánské Lázně mám velice rád a jsem tam každý rok celý měsíc.Šumava je moje druhé rodiště,mám tam chalupu a miluji ty lesy.U Řípu mám Vnučku a jezdím za ní často.K Hodonínu jezdíme pro víno a do sklípku.Takže moje sympatie jsou rovnoměrně rozděleny po celé vlasti.Jen mě bolí,když vidím,jak málo toho už Čechům patří ,za chvíli nás cizozemci vyženou na Sibiř.
JABRAKA
TRHY JSOU PLNĚ OBSAZENY
JARNÍ HRNČÍŘSKÉ
A ŘEMESLNÉ TRHY 8. - 9. 5. 2010
BEROUN HUSOVO NÁMĚSTÍ
TRHY POKRAČUJÍ V KOLÁŘSKÉ ULIČCE A U PRAŽSKÉ BRÁNY
http://www.hrncirsketrhy.cz/
V SOBOTU OD 8 DO 18 HODIN, V NEDĚLI OD 9 DO 17 HODIN
doplněno 04.05.10 12:04:no fuj.
Tak jinak:
JARNÍ HRNČÍŘSKÉ. A ŘEMESLNÉ TRHY 8. - 9. 5. 2010. BEROUN HUSOVO NÁMĚSTÍ. TRHY POKRAČUJÍ V KOLÁŘSKÉ ULIČCE A U PRAŽSKÉ BRÁNY. V SOBOTU OD 8 DO 18 HODIN
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.