Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Východočeši nástup!

Od: ar* odpovědí: 18 změna:

Tak východočeši *bezim* ať nejsme poslední Maravané , Doudlebové a Tuhošťané už se šikují. Tak Charvati nástup.

Hradecký a Pardubický kraj *pivo* doufám dohromady. Hlásím Nová Paka připravena *cert*

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

*haha**haha* Hořice nachystány v plné zbroji, připraveny nasadit i vlastní tělo :D

raadek*
Sebod. Nebydlite nebo nebydlela jste v Horicich v okoli ulice Vrchlickeho? R.
ar*
hodnocení

Sebod nic neprozrazovat to je zase nějakej špión. Víš jak dopdl náš Slavnikovský rod v Libici nad Cidlinou.

raadek*
Nejsem are zadny spion. Pouze me zajima jestli Sebod nezna mistni lidi. Je to 20 let stara historie. R.
sebod*

raadku. Bydlím na opačném konci Hořic. Ale pár lidí znám i v okolí Vrchlického :) Kdopak by to měl být?

AR : Neboj, budu mlžit a raadka prověřím. Se vším všudy *frajer*

ar*
hodnocení

Jasně Sebod , jsem v klidu a důvěřuju. Právě jsi byla zvolena na šéfku CHIS (Charvatská Infosmační Služba)

Tak kde jsou ti Charváti z východočeského kraje *zed*.Zatím nás není ani do mariáše a to už se vestředu houfují "čehůni"

malvinka*

Sebod,*haha**haha* nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme*vtip*.

hodnocení

0x
Vrchlabí je též připraveno.

hodnocení

0x

OrlickoÚstecko zde!.!.!.! *ua*

hanher*

Ústí nad Orlicí je zde, připraveno v plné polní :-D

hodnocení

0x

jejda, asi jsem mimo, oč jde?

Dneska jsem pracoval s Hoříčáky a z Vysokého Veselí... v Pardubicích.

ar*
hodnocení

Milane, Maverick začal dělat průzkum kdo je z jihočech , pak se přidaly západo češi a moraváci tak jsme nemohli zůstat pozadu jako hrdí východočeši *bum*(Charváti, potomci Slavníkovců *smich*)

Ano, jsem Evropan, Čech, východní, narozen v Hradci, bydlící v Rasoškách, přespávám již 30 let v Pardubicích.

are, díky za vyjasnění, páč já jen navštívím dotaz podle názvu, zdali mě něco řekne. Viděl jsem tam něco o Moravácích a Jihočeších, ale tam jsem nelezl.

mamacita2*
hodnocení

0x

Dobrý večer, tady Trutnov, také se přidávám*slunce*

hodnocení

0x

udělá někdo tabulku kdo je odkud?

Díky Milan.

ar*
hodnocení

Já bych to bral a když s tím přišel Maverick . . . . . . . . . *hi*

raadek*
Sebod. Posilal jsem vam konkretnejsi informace vnitrni postou, ale nevim jestli vam to prislo. R.

bena*
hodnocení

0x

Werchlábe (Vrchlabí) je také připraveno ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]