Nejste přihlášen/a.
Tak se připojíme taky (jihočeši a moraváci už dělají seznamy), co říkáte - všichni ze západu Čech. Uvidíme, kolik nás tu je A pište i bližší zeměpisné údaje
Já jsem Plzeň!
Tož co Čehúni?moc vás néni.Ale k nám dojét možete.Esi máte peníze,aj štamprlu vám pro-teda dáme.
Hele, vo copa tě de, Moraváku? Náš znak je lev, moc si s tim svym ptákem nevyskakujte... Ale štamprli bysme dát mohli
Plzeň = Fernet Stock, co je víc? A Božkov... a vůbec PIVO. Vedem!
Jak jsem už pravil dříve,jsem doma všude.U Rokycan mám dceru s velkou rodinou a statečkem,rád tam jezdím a fotím,je tam překrásná krajina.A v Srní na Šumavě mám chalupu.Teď ji přestavujeme.A Mariánské lázně mám za domov ročně na měsíc.A do Plzně na Spilku jsem často jezdil za tancem.Tak se trochu cítím i jako Západočech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.