Nejste přihlášen/a.
Kdepak je Marcelka? Mám pocit, že tady už moc dlouho nebyla. Víte někdo co s ní je?
Sešla jsem se s ní počátkem srpna. Tvrdila, že se na poradnu jako rádce už nevrátí. Někdo (možná někteří) z našich registrovaných kolegů jí napsal (napsali) něco ošklivého do vnitřní pošty.
Marcela se zde na poradně často jeví jako rázná a silná žena, ve skutečnosti je ale také jemná a zranitelná. Věřím, že si na dovolené odpočine, přijde na jiné myšlenky a po čase jí to nedá. Začne nakukovat a postupně i přidávat své rady. A také věřím, že zde začne pár lidem scházet a že po těch ošklivostech dostane do vnitřní pošty i pár pozvání k návratu.
Ach jo. Tak já jsem si na babujagu vzpomněla taky a řekla jsem si, že asi má dost starostí, takže jí nezbývá čas, ona péče o nemocnou maminku určitě dá pořádně zabrat. Jestli je v její absenci něčí jedovatá nebo spíš zlá poznámka, tak je mi to líto. Jasně, že její rady byly často ráznější povahy, ale nikdy zlé nebo zatracující kohokoliv. Je ale vidět, že zlé slovo dokáže otrávit i takovou věčnou optimistku, jako babajaga je. Můj tajný tip je, že se jí to rozleží a jednoho krásného dne se opět opře do klávesnice a my si pak přečteme jadrný názor na nějakou tu nesnáz .
Děkuji všem, ulevilo se mi. Už jsem se začala bát.
Liduš, Mařence se nějak více zkomplikoval život. Psaly jsme si, je už to nějakou chvíli. Taky bych ráda věděla, co s ní je.
Paní Lidka byla úžasná. Ta musí chybět všem, kdo ji znali.
Jéééé Mařenka! To jsem ráda, že jste se ozvala Příjďte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.