Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je babajaga?

Od: babkazov® odpovědí: 10 změna:

Kdepak je Marcelka? Mám pocit, že tady už moc dlouho nebyla. Víte někdo co s ní je? *sok*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, taky jsem si na ni vzpomněla...Třeba se ozve

hahanaj*
hodnocení

0x

jistě se někde dovolenkuje*slunce*

hodnocení

0x

Sešla jsem se s ní počátkem srpna. Tvrdila, že se na poradnu jako rádce už nevrátí. Někdo (možná někteří) z našich registrovaných kolegů jí napsal (napsali) něco ošklivého do vnitřní pošty.

Marcela se zde na poradně často jeví jako rázná a silná žena, ve skutečnosti je ale také jemná a zranitelná. Věřím, že si na dovolené odpočine, přijde na jiné myšlenky a po čase jí to nedá. Začne nakukovat a postupně i přidávat své rady. A také věřím, že zde začne pár lidem scházet a že po těch ošklivostech dostane do vnitřní pošty i pár pozvání k návratu.

tiffany*
hodnocení

0x

Ach jo. Tak já jsem si na babujagu vzpomněla taky a řekla jsem si, že asi má dost starostí, takže jí nezbývá čas, ona péče o nemocnou maminku určitě dá pořádně zabrat. Jestli je v její absenci něčí jedovatá nebo spíš zlá poznámka, tak je mi to líto. Jasně, že její rady byly často ráznější povahy, ale nikdy zlé nebo zatracující kohokoliv. Je ale vidět, že zlé slovo dokáže otrávit i takovou věčnou optimistku, jako babajaga je. Můj tajný tip je, že se jí to rozleží a jednoho krásného dne se opět opře do klávesnice a my si pak přečteme jadrný názor na nějakou tu nesnáz :).

hodnocení

0x
13.8. mi napsala:
vrátili jsme se ze Sázavy, vyprala jsem, přeházela to do jiných tašek a zítra směr Slovensko, Maďarsko, Srbsko, Makedonie, Řecko a trajektem na Korfu.
Takže asi je ještě tam a nemá buď internet nebo přístroj, nebo nemá čas.
Když popisuje cestu, tak jedou asi autem/busem ,to chvíli trvá. A tak týden, deset dní na místě, pár dní na cestu, ještě má čas.
Trpělivost...
Ten kyj či buzogáň, co na něm lítala, neprošel STK. Tak ji to déle trvá...
lidus*

I mě Marcelka psala, tuším, že dva dny zpět, že odjíždí na dovolenou. Ale je to krásné když nám někdo chybí, mě chybí paní Lidka, vím, že už na vždycky a také Mařenka tu dlouho není.

hodnocení

Děkuji všem, ulevilo se mi. Už jsem se začala bát. :-D

doplněno 22.08.15 07:33:

Liduš, Mařence se nějak více zkomplikoval život. Psaly jsme si, je už to nějakou chvíli. Taky bych ráda věděla, co s ní je.

Paní Lidka byla úžasná. Ta musí chybět všem, kdo ji znali.

doplněno 29.08.15 06:48:

Jéééé Mařenka! To jsem ráda, že jste se ozvala *ua*Příjďte!

marenka*

*srdce**srdce**srdce* zlatíčka moje. měním práci, doma hukot, ale já přijdu ! *pivo*

hodnocení

0x

Já jsem přesvědčena,že je na Korfu...říkala,že opět pojede...

simonatt*
hodnocení

0x

Dobrý den,snad nic neprozradím,když řeknu,že je na dovolené,kterou si moc a moc zaslouží.Ano,je pravda,byla zklamaná někým kdo ji i urazil,ale vidím,že by nám moc chyběla a věřím,že tu bude občas s námi.Já myslím,že se tady objeví! S.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]