Nejste přihlášen/a.
omlouvám se adminovi tohoto webu...ujely mi nervy...prostě nemám rád feťáky a proto jsem takto vulgárně reagoval v příspěvku...
JARDINO: pokud jsou zde mazány příspěvky, které jsou vulgární nebo zbytečné je to jen dobře. Je dobré si to občas uvědomit. Mně to také občas chvíli trvá...![]()
Ohneto,
Řekl bych, že nejvíce reprezentují tuto poradnu její výsledky, teda přístup lidí, kvalita odpovědí v té rozmanitosti dotazů a rad, a několik dalších...
SYS pomáhají adminovi udržet kultůru... sem-tam se někdo nevejde do kůže, nebo aspoň do pravidel slušnosti a pravidel poradny... na Silvestra tu někdo psal třeba i o plácání do větru a zbytečném zabírání místa.
takže opět napíši pár fragmentů:
...co tě nepálí! ...ať hodí kamenem! ...před vlastním prahem!
Až žije CENZURA...jedině SÁM VELKÝ ADMIN je schopen posoudit, koho o co ochudit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.