Nejste přihlášen/a.
omlouvám se adminovi tohoto webu...ujely mi nervy...prostě nemám rád feťáky a proto jsem takto vulgárně reagoval v příspěvku...
JARDINO: pokud jsou zde mazány příspěvky, které jsou vulgární nebo zbytečné je to jen dobře. Je dobré si to občas uvědomit. Mně to také občas chvíli trvá...
Ohneto,
Řekl bych, že nejvíce reprezentují tuto poradnu její výsledky, teda přístup lidí, kvalita odpovědí v té rozmanitosti dotazů a rad, a několik dalších...
SYS pomáhají adminovi udržet kultůru... sem-tam se někdo nevejde do kůže, nebo aspoň do pravidel slušnosti a pravidel poradny... na Silvestra tu někdo psal třeba i o plácání do větru a zbytečném zabírání místa.
takže opět napíši pár fragmentů:
...co tě nepálí! ...ať hodí kamenem! ...před vlastním prahem!
Až žije CENZURA...jedině SÁM VELKÝ ADMIN je schopen posoudit, koho o co ochudit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.