Nejste přihlášen/a.
co oči nevidí, srdce nebolí. koukat do cizího telefonu je hnus.neuděláš s tím nic. zkus se přiznat s tím, že jí máš rád a proto žárlíš. dostaneš vysvětlení a pak to z Tebe spadne. neručím za kladný výsledek
to vás docela chápu, dřív jsem něco podobného dělala taky, ale příteli jsem to vždy hned řekla a teď? už to nedělám a vyčítám si, že jsem byla hloupá a musela pořád něco vyhledávat a pak následovaly hádky. Už to nedělejte a co nejdřív se přiznejte a chtějte po ní vysvětlení. Vím o čem píšu. Vše se jistě vysvětlí a bude zase dobře.
Dnes jsem dostala od kamarádky kratičkou povídečku. Opíšu ji tady pro vás: Maminka se synem šla po pláži a syn se zeptal, co má udělat, aby si udržel přátele. Matka se sehla a nabrala do ruky hrst písku. Ruku zavřela a začala tisknout. Škvírečkami se písek začal vysypávat. Čím více tiskla, tím více se písek vysypával. Jakoby ho vyháněla. Nakonec dlaň, s několika zrníčky otevřela. Oba se na prázdnou dlaň zamyšleně dívali. Syn řekl: Rozumím. Rozumíte i vy?
Do mobilu nikdy nikomu nehleďte, najdete obvykle to, co nechcete. Žárlivost je projevem vaší nejistoty a malého sebevědomí. Žárlivostí si nikoho neudržíte. No a co, že si píše vaše přítelkyně s bývalým. Vy to můžete přeci udělat taky a nemusí za tím být nic sexuálního. Jestli chcete vědět pravdu, tak se normálně přítelkyně zeptejte, proč je náladová. Třebas vám odsekne, ale možná, že se svěří s nějakými problémy. Tady na poradně pravdu stejně nezjistíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.