Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žárlím, nevím proč

Od: kobliha321 odpovědí: 8 změna:
Zdravím, mám přítelkyni. Nikdy jsem nežárlil, ale včera jsem se jí podíval do sms a celkem dost si píše z bývalím. Strašně mě to vzalo, protože jí mám rád. Ale ona se poslední dobou chová fakt divně. Je naladová, nebo dlouho neodepisuje. Vím že jsem tam neměl koukat, ale mě to nedalo.. :( teď je mi ještě hůř než předtím. Co s tím.?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

co oči nevidí, srdce nebolí. koukat do cizího telefonu je hnus.neuděláš s tím nic. zkus se přiznat s tím, že jí máš rád a proto žárlíš. dostaneš vysvětlení a pak to z Tebe spadne. neručím za kladný výsledek

kobliha321
hodnocení

To já vím taky že to je hnus. Jen prostě jsem asi zvedavej krypl :(
simsalabim*

to vás docela chápu, dřív jsem něco podobného dělala taky, ale příteli jsem to vždy hned řekla a teď? už to nedělám a vyčítám si, že jsem byla hloupá a musela pořád něco vyhledávat a pak následovaly hádky. Už to nedělejte a co nejdřív se přiznejte a chtějte po ní vysvětlení. Vím o čem píšu. Vše se jistě vysvětlí a bude zase dobře.

sigrun*
hodnocení

0x

Být vámi, tak si s ní promluvím. Určitě bude vytočená, že jste se kouknul, ale přece jen důvěra ve vztahu je důležitá. Třeba její nálada nesouvisí s bývalím, ale tak jako tak aspoň zjistíte, co se děje :)

Ale do zpráv už nekoukat, i když je to lákavé.

hodnocení

0x

Dnes jsem dostala od kamarádky kratičkou povídečku. Opíšu ji tady pro vás: Maminka se synem šla po pláži a syn se zeptal, co má udělat, aby si udržel přátele. Matka se sehla a nabrala do ruky hrst písku. Ruku zavřela a začala tisknout. Škvírečkami se písek začal vysypávat. Čím více tiskla, tím více se písek vysypával. Jakoby ho vyháněla. Nakonec dlaň, s několika zrníčky otevřela. Oba se na prázdnou dlaň zamyšleně dívali. Syn řekl: Rozumím. ;) Rozumíte i vy?

kobliha321
hodnocení

Ano, pochopil jsem asi tak : čím vice se snažíme někoho udržet tak tim vic ho ztrácíme takže je lepší všechno z volna a s klidem .. :)

eulalie*
hodnocení

0x

Do mobilu nikdy nikomu nehleďte, najdete obvykle to, co nechcete. Žárlivost je projevem vaší nejistoty a malého sebevědomí. Žárlivostí si nikoho neudržíte. No a co, že si píše vaše přítelkyně s bývalým. Vy to můžete přeci udělat taky a nemusí za tím být nic sexuálního. Jestli chcete vědět pravdu, tak se normálně přítelkyně zeptejte, proč je náladová. Třebas vám odsekne, ale možná, že se svěří s nějakými problémy. Tady na poradně pravdu stejně nezjistíte.

moula*
hodnocení

0x

Smiřte se s tím, že nejste na světě sám a že má ráda a dělá to i s jinejma ! A všemu se jen smějte ! Nic jinýho totiž nefunguje !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]