Jen mi 16 a mám problém močit na veřejných pánských záchodech v přítomnosti někoho. Prostě jako by se něco "ucpalo" a nejde to má někdo podobný problém?
Podívej se na film Účastníci zájezdu tam to jeden cucák vysvětluje klukovi na záchodcích A jinak si z toho nic nedělej já třeba raději chodím do kabinky než močit ve společnosti jiných
Má to tak spousta lidí, jak tam není sám je to docela jiný proud než když odcházím ze záchodu a dotyčnému se uleví podstatně víc. mám to stejně. Chcete si to tak nebrat, ale ne každý to dokáže.
Normálka. Je to pro vás veliký problém navštívit kabinku a svoji potřebu vykonat tam? Asi to není nejmužnější, ale pro úlevu od plného močového měchýře velmi blahodárné. Pokud si chlapi mohou holit nohy i hruďě, tak klidně mohou začít čůrat v sedě na prkýnku.
Jinak - váš problém má ve vašem věku asi hodně chlapců. Je to psychického původu. S přibývajícím věkem problém možná zmizí.
Taky mám problém se "odzátkovat". Chce to myslet na něco jiného, zaměstnat mozek a tam tomu dole nechat volný průběh. Nechápu proč není standartem oddělení pisoárů zástěnou. Psychologicky by to trošku pomohlo.
Ahoj. Je mi 15 a dříve jsem to měl taky. Teď se to taky vždycky nepovede, ale nesmíš na to moc myslet. Jinak tady je tomu věnován celý web. stydlivymechyr.cz/...
Tohle má spousty lidi. Taky s tim mám často problém, když jsem na veřejných záchodech mezi cizími. Pokud ale dotyčného znám nebo jsem napitej, problém je pryč. Tak buď v klidu a netrap se tím.
Ahoj. Jo, dej tomu čas. A ani kůli tomu nemusíš hned zachlastávat. To čůrání v sedě se docela praktikuje. Soused to už dělá asi 30 let. Žena si prý přála a pánovi se nechtělo omývat obklady. Asi měl široký rozstřik.
Žena si to přála hlavně kvůli tomu, že byla líná dávat dolů prkénko :o)) Mě říkal jeden doktor, že chlap má močit ve stoje kvůli dokonalému vyprázdnění.
To je úplně běžná věc. A čím víc v tu chvíli na to myslíš, tím víc to nejde. Je to jen obyčejný stud a potřeba soukromí. Tohle zná snad každý chlap. Všimni si, že malé děti s tím problém nemají. Chovají se přirozeně, bez zábran. Jak tu bylo psáno, opilý člověk taky ztrácí zábrany a je mu to jedno. Možná přijdeš na to, jak se uvolnit a nemyslet na to. Prostě musíš umět vypnout. Někdy se mi to povede, někdy ne. A řešením je kabinka. A jestli ti je trapný jít v tu chvíli do kabinky, je to zase jenoum stud. Prostě to neřeš, zajeď tam a vypusť se
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.