Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záplavy jak dopadnou

Od: alfik odpovědí: 8 změna:

Delají mi velkou starost záplavy třeba v Brně v bulharsku atd.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

0x

Mě ani ne.Prostě prší

ladinpraha*
hodnocení

0x

Mně ne. Tady neprší a jsem na kopci. Ale netušil jsem, že Brno je v Bulharsku. Nebo Bulharsko v Brně?

buss
hodnocení

0x

Je třeba se více modlit!

hodnocení

0x
Sakra, měl jsem zeměpis vcelku rád, ale stejně mě uniklo, že jest Brno v Bulharsku.
Jinak co se týká záplav, u nás nic není. Ovšem, je fakt, že kdyby u nás měla být záplava, už by to neměl kdo oznámit. Neb v matičce stověžaté by bylo odhadem tak půl kilometru vody.

Jenom si z toho dělejte srandu...Na každého jednou dojde!

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Alfíku, řeš a trap se věcmi, které jsi schopen nějak ovlivnit. Občasné šplouchance, někdy přináší lokální záplavy. Tak už nám to prostě příroda, někdy dělá. Jak v Brně, tak i v Bulharsku. I v Jablonci nad Nisou nedávno.

hodnocení

0x

Máme chalupu u potoka a v roce 2009 jsme měli v kuchyni 1 m vody. Přišlo to tak rychle, že jsme sotva stačili utéct na kopeček u silnice. Vydláždili jsme co se dalo a děj se vůle Boží !

To sou zase témata o ničem. SMAZAT !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]