Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lístky na koncert do zahraničí na TicketPro?

Od: trick odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, pokud by příští rok měli Fall Out Boy turné, tak předpokládám, že bude opět v americe s tím že budou 3-5 koncertů nekde po evropě. Na jeden z nich bych se ráda dostala a tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s tím, kdybych si přes internet koupila lístek třeba na koncert v Berlíně, Wroclawi nebo ve Vídni, či tak podobně, jestli si ho pak můžu v předstihu vyzvednout někde v pobočce TicketPro, nebo kdekoliv jinde v ČR a ne až na místě. Předem moc děkuji za jakékoli tipy. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejsem si jistý jestli když ten koncert bude třeba v Berlíně, tak jestli vstupenky bude prodávat i česká pobočka Ticketpro.

Já si kupuju vstupenky na letní festivaly do Rakouska přes webový obchod s rakouskou adresou. Podmínkou je platba kartou přes internet. Pokud si necháš poslat tištěné vstupenky, tak doprava do ČR vyjde na 15 až 20EUR.

Já jsem si letos zaplatil vstupenky se službou Print at Home, takže si vstupenky vytisknu doma na tiskárně. Za tuto službu je poplatek zhruba do 2EUR.

Samozřejmě že pokud budou vstupenky nabízet české pobočky, tak to bude přijemnější na vyřizování a domluvu i způsoby placení.

Ale se zahraničními prodejci vstupenek mám pouze ty nejlepší zkušennosti.

trick
hodnocení

Mockrát vám děkuji za radu. Až budou lístky v prodeji, tak se určitě podívám po té službě "print at home".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]