Nejste přihlášen/a.
Jestly byste my mohly poradit co mám koupit mé nejlepší kamarádce je jí 16
koníček nemá žádný není parádivá ani se nelíčí nevím co jí mám koupit.
Přemýšlím, jsi-li i ty dobrá kamarádka pro svou kamarádku. Nevěřím, že tvá kamarádka nemá žádné zájmy nebo koníčky. Spíše jsi je jenom nezaregistrovala.
Chceš-li kamarádce udělat radost, neptej se cizích lidí (my neznáme ani jednu z vás). Zamysli se nad tím, co se tvé kamarádce líbí, co má ráda, co ráda dělá ve volném čase, ...
Určitě přijdeš na řadu věcí, které by jí mohly udělat radost.
------- Já jako dárky ráda dávám (i dostávám) knihy a hudbu. Co čte a poslouchá tvoje kamarádka?
------- Dost lidí doporučuje různé sprchové gely, deodoranty, kolínské vody nebo voňavky. Na to pozor, pokud se "netrefíš" a kamarádce se vybraná vůně nebude líbit, skončí v šuplíku ...
V krámku, kde prodávají sušené ovoce, ořísky, či mandle v čokoládě, apod. nech udělat kornout s těmito dobrůtkami a určitě si ráda zamlsá.
Zrovna kosmetiku bych nekupovala, těch dárkových krabic mám několik a rozdávám je zase dál. Parfem používám Lacoste pur feme a žádný jiný, deodorant jen jednu značku. Kdo mě zná, ten to ví a také ví, že žádná kniha mě neurazí. Ptala jsem se tu, zda k 50tinám se hodí nejlepší kamarádce dát zlatý řetízek-měla velkou radost. Být vámi tak koupím CD hudby co poslouchá nebo třeba stříbrný řetízek (pokud je nosí). Jako mladá holka jsem dostávala plyšáky, dnes si s nimi hraje vnučka. Je to vaše nejlepší kamarádka a nejlépe ji znáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.