Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat z 2-3 fotek jednu?

Od: petranek odpovědí: 3 změna:

Ahoj, žádám o pomoc, rád bych udělal alespoň z 2 nebo 3 fotek jendnu. Konkrétně mi jde o to např: Na jedné fotce budu vyfocený já (ve stoje) a za mnou bude třeba zeď, na druhé bude to samé okorát třeba v sedě tureckém a na 3. třeba ležet opřený o loket a ve všech případech bude zamnou i ta samá zeď. A teď to hlavní, jak udělám z techto 3 fotek jednu? abych na ní byl ve všech polohách co jsem vypsal (ve stoje, v sedě, v lehu.) A byla zamnou ta zeď ovšem nějak napojená aby vypadala jako 1 celek, a já tam byl v těch pozicích. Přiložím fotku přesně toho co bych chtěl ale nevím jak nato ani žádné programi neznám respektive v nich neumím. Prosím vás o rady jak nato a v jakém prográmku, či nějaký návod např. na youtube.

Děkuji všem za snahu.

Jak udělat z 2-3 fotek jednu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
problém takovou fotku udělat samozřejmě není, ale těžko vás to někdo naučí tím, že vám tady napíše návod, protože je to poměrně složité.
Lze použít bitmapové programy jako Photoshop apod. - ale aby to trochu vypadalo, tak to není nic pro začátečníky.
Trochu jednodušejí by to šlo udělat jako obrázek - panorama v buď nějakém specializovaném programu.
Pak je ještě jedna cesta - postavit si stativ před zvolené pozadí, postupně se stavět, sednout si a lehnout si na přesně dané místo a udělat si tak 3 fotky. Tyto otevřít v programu IrfanView, ořezat v přesně daných místech a pak spojit do jedné pomocí funkce "vytvořit panoramatický obrázek".

ria*
hodnocení

0x

Ono vždy záleži na pozadí, pokud je potřeba jednotlivé fotky vyřezávat, tak je to složitější, pokud máte pozadí podobné, jako na fotce, půjde to mnohem snáze.. Já bych použila placený photoshop, programů je ale samozřejmě spousta.

petanek*
hodnocení

Děkuji, nějak to zkusím stím photoshopem. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]