Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trasa Tábor-Fr.Lázně a povodně?

Od: jaraz® odpovědí: 5 změna:

Odvážím drahou polovičku v pátek do lázní na trase Tábor-Březnice-Spálené Poříčí-Cheb- Fr.L. jsou zde nějaké uzavřené silnice z důvodu povodní? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x
Na Chebsku by mělo být vše v pořádku, moc vody tu nebylo už je tu celkem sucho. Dál nevím.

hodnocení

Mohu poprosit někoho od Plzně, sice ji budu objíždět ,ale přece jen pojedu po silnicích II a III třídy. Děkuji

levanda*

Dobrý den, než se ozve někdo z Plzeňska můžete zatím sledovat aktuální dopravní info zde: zakruta.cz/.... Přeji vám šťastnou cestu *palec*

doplněno 09.06.13 09:02:

Není vůbec zač, snad jste do lázní dojeli bez problémů. *smich*

hodnocení

Děkuji moc, tuto stránku jsem neznal. hezký den

doplněno 09.06.13 14:57:

Díky, cesta byla absolutně bez problémů a když jsem se už sám v pátek vracel mezi 14-16,30 tak jsem se na silnici skoro bál. Počítadlo na mapy.cz ukazovalo 3:18 hod, já byl tam i zpět vždy za 2,30 hod a dodržoval jsem 50 ve vesnicích a těch je na trase docela dost.

A stejně tak si myslím, že se bude ve Fr.L. bát i drahé polovička,protože jsme se toulali parky mezi prameny a mezi 12-14 hodinou ,asi cca 3 km ,a potkali jsme 4 (slovy čtyři) lidi.Takže i jídla v restauracích jsou o 15 až 20 kč levnější než vloni.

praivo*

Teď tu moc lidí není, ale za pár týdnů se do lázní začnou sjíždět Němci a těch tu pak bývá snad i víc než Čechů... Lidi jsou spíš ve městě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]