Nejste přihlášen/a.
Odvážím drahou polovičku v pátek do lázní na trase Tábor-Březnice-Spálené Poříčí-Cheb- Fr.L. jsou zde nějaké uzavřené silnice z důvodu povodní? Díky
Mohu poprosit někoho od Plzně, sice ji budu objíždět ,ale přece jen pojedu po silnicích II a III třídy. Děkuji
Dobrý den, než se ozve někdo z Plzeňska můžete zatím sledovat aktuální dopravní info zde: zakruta.cz/.... Přeji vám šťastnou cestu
Není vůbec zač, snad jste do lázní dojeli bez problémů.
Děkuji moc, tuto stránku jsem neznal. hezký den
doplněno 09.06.13 14:57:Díky, cesta byla absolutně bez problémů a když jsem se už sám v pátek vracel mezi 14-16,30 tak jsem se na silnici skoro bál. Počítadlo na mapy.cz ukazovalo 3:18 hod, já byl tam i zpět vždy za 2,30 hod a dodržoval jsem 50 ve vesnicích a těch je na trase docela dost.
A stejně tak si myslím, že se bude ve Fr.L. bát i drahé polovička,protože jsme se toulali parky mezi prameny a mezi 12-14 hodinou ,asi cca 3 km ,a potkali jsme 4 (slovy čtyři) lidi.Takže i jídla v restauracích jsou o 15 až 20 kč levnější než vloni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.