Nejste přihlášen/a.
Já si myslím, že si ji udobříte jedině tím, že dokážete jí a hlavně sobě, že nejste na alkoholu závislý, že jste chlap, který se ovládá a pít nemusí. Takové pindy, jakože co jiného se tam dá dělat, jsou fakt na hlavu. Na zábavě byla spousta lidí a ožralých bylo jen několik. Takže se tam dá dělat i něco jiného, než jen lít alkohol do hlavy. Ani se jí nedivím. Neudobřovat se, změnit si nastavení v sobě. Až pochopí, že alkoholik nejste, přivítá vás.
Upřímně, když by mně někdo řekl, že jsem p..a, a vím, že to v tu chvíli myslí upřímně, má u mě na dost dlouho, možná na pořád utrum.
Tohle se bude těžko odpouštět, ikdyž v tomto případě alkohol může hrát přilepšující roli, říct či napsat ji tohle za střízliva tak je s vaším kamarádstvím nadobro amen, ale když ví, že jste byl opilý... ikdyž se říká, že opilí a děti říkají pravdu.
Každopádně moje rada zní, omluva a pak čekat. Jestli se s vámi bude chtít stýkat, udělá to, jestli ne, Vaše smůla.
Pokud ti na ní záleží, tak se nesnaž nic usmiřovat a na nic nečekej. Nech ji jít vlastní cestou s někým jiným. Pod vlivem alkoholu jsi jí upřímně řekl, co si o ní myslíš. A pokud máš o ní takové mínění, tak se přece s takovou nebudeš zahazovat. Z tvého dotazu vyplývá, že jsi s alkoholem docela kamarád. Pokud dáváš přednost alkoholu před ní, tak vztah s tebou pro ni není asi to pravé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.