Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vše platím?

Od: dejvid* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám takovou otázku ale nevím zda něco podobného existuje. Ale napíšu to: Mám nějaké půjčky a potom splácím nějaké telefony a mě by zajímalo zda existuje něco nějaký registr co všechno platím? Jestli mi rozumíte? Chci vědět co vše platím nerad bych se dostal do nějakých problému s exekucí... Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám za to že neexistuje. Do registru se zapíše až to, co splácet přestanete.

hodnocení

0x

Neexistuje,co má kdo platit musí vědět sám!.Toto bylo možné jen v minulosti kdy byl jen jeden ústav co dával půjčky!

sebod*

Bankovní a nebankovní registr. Zapisují se tam i půjčky, které řádně splácíte.

buss

Jenže oni tam nejsou všichni, záleží na věřiteli, zda dlužníka uvede. Vím o člověku s exekucemi a o jiných ... a nejsou tam.

zwiki*
hodnocení

0x

To by bylo moc jednoduché.To se dozvíte včas při návštěvě exekutora nebo dopisu od vymahačské firmy.:)

buss
hodnocení

0x

A jak někdo může centrálně vědět, co komu splácíte? Pokud to platíte z banky, je přece výpis. Nevědět kde strkám prachy ...

magdalen*
hodnocení

0x

Není ani tak důležité vědět, co platíte, ale vědět, co platit máte. A to je bohužel jan na vás!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]