Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupím plavky?

Od: misulajs* odpovědí: 8 změna:

Čauky všem, :)

už delší dobu sháním tyto plavky. Neví prosím někdo, kde je seženu?

Hledám na ebay, alliexpressu a dalších stránkách,ale zatím jsem na ně narazila pouze na alliexpressu,ale bohužel nedovážejí je do ČR. :(

Budu ráda za každé rady a tipy,kde tento styl seženu. Nejlépe za skvělou cenu.

Děkuji moc. Miška :)

Kde koupím plavky?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Projdi tamany, vetsinou maji vse podobne.

lucie*
hodnocení

0x

na koupaku sem jich viděla mraky,tak určitě budou nejen u ťamanů,ale i v taku,new yourkru...

misulajs*
hodnocení

nikde u vietnamcu jsem tento styl nenasla.jen podobne. ja chci presne tento strih.ty kosicky musi byt pevne , at mi poradne drzi prsa.. :)

stirecek*
hodnocení

0x

Já nevím, ale z aliexpresu je snad pošlou, ne?

misulajs*
hodnocení

ja od tama neumím objednávat. vybrala jsem si je a jedna známá mi řekla,že neposílají do ČR. Zkusím najít odkaz :)

tady je odkaz ebay.com/...

dole jsou další podobné :)

stirecek*

Na tom odkazu je doprava do čr za 25usd. Kupte si je na aliexpres, tam je doprava zadara, ale trvá to zhruba tři čtyři týdny.

hodnocení

0x
Zcela urcite zn. Calzedonia, Litex apod., jen nevim, co je pro vas skvela cena...
misulajs*
hodnocení

na aliexpressu nemuzu najit pouze vrchní díl.vůbec tyto plavky..

pro mě je přijatelná cena max. 500,-za vrchní díl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]