Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupím plavky?

Od: misulajs*

Čauky všem, :)

už delší dobu sháním tyto plavky. Neví prosím někdo, kde je seženu?

Hledám na ebay, alliexpressu a dalších stránkách,ale zatím jsem na ně narazila pouze na alliexpressu,ale bohužel nedovážejí je do ČR. :(

Budu ráda za každé rady a tipy,kde tento styl seženu. Nejlépe za skvělou cenu.

Děkuji moc. Miška :)

Kde koupím plavky?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Projdi tamany, vetsinou maji vse podobne.

lucie*
hodnocení

0x

na koupaku sem jich viděla mraky,tak určitě budou nejen u ťamanů,ale i v taku,new yourkru...

misulajs*
hodnocení

nikde u vietnamcu jsem tento styl nenasla.jen podobne. ja chci presne tento strih.ty kosicky musi byt pevne , at mi poradne drzi prsa.. :)

stirecek*
hodnocení

0x

Já nevím, ale z aliexpresu je snad pošlou, ne?

misulajs*
hodnocení

ja od tama neumím objednávat. vybrala jsem si je a jedna známá mi řekla,že neposílají do ČR. Zkusím najít odkaz :)

tady je odkaz ebay.com/...

dole jsou další podobné :)

stirecek*

Na tom odkazu je doprava do čr za 25usd. Kupte si je na aliexpres, tam je doprava zadara, ale trvá to zhruba tři čtyři týdny.

maahra*
hodnocení

0x
Zcela urcite zn. Calzedonia, Litex apod., jen nevim, co je pro vas skvela cena...
misulajs*
hodnocení

na aliexpressu nemuzu najit pouze vrchní díl.vůbec tyto plavky..

pro mě je přijatelná cena max. 500,-za vrchní díl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]