Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název českého filmu

Od: petrxx* odpovědí: 6 změna:
Ahoj, před časem jsem viděl část českého filmu z prostředí myslivosti - myslím, že na nějaké lovecké chatě nebo nějakém salonku ti myslivci popíjeli a na stole bylo opečené prase. Nevíte jak se ten film jmenoval? Pokud je takových filmů víc, pomůže mi i víc názvů, najdu si to pak už na ČSFD. Myslím, že se jednalo o něco staršího, odhadem 70-80 léta. Je možné, že se celý film nebyl jen o těch myslivcích. Předem díky všem filmovým nadšencům.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Slavnosti sněženek

kristyn3*
hodnocení

0x

Taky bych dala tip na Slavnosti sněženek. Moje oblíbená hláška: ,,To zas bude v alejích nablito"

hodnocení

0x

No to je dost žes nás zase někam vyvez. :-D :-D

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud to jsou Slavnosti sněženek, tak by musel tazatel ubrat z pečeného prasete jen na kančí hlavu. Ale, jinak by to "štimovalo". Zdravím!

petrxx*
hodnocení

0x

Je to ono, díky moc! Pokud máte tipy na další filmy z takového prostředí, budu rád.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]