Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastřelené zuby

Od: zavinac® odpovědí: 10 změna:

Máte někdo zkušenost s nastřelenými zubními inplantáty,,,,spodníma

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

O kolik nastřelených zubů se jedná? Nemám s nimi zkušenost, ale v rodině taky řešíme možnost nastřelení jen 1 zubu. No implantáty - vydrží prý okolo 10 let, a není jisté, že je čelist zubní přijme... Tak nevím, no.

hodnocení

Psala jsem Antonínovi Šimůnovi jsou tam různé dotazy,vím že se zuby nenastřelují ,,vím postup ale kde to dělají v Ostravě.Nechci celý spodní skelet ale asi 3 a pak můstek,S horním jsou problémy a tam se prý již musí doplnit kost.

hodnocení

0x

Implantáty se nenastřelují, ale šroubují do čelistní kosti. A zkušenosti mám. Mám 6 implantátů. V horním i dolním patře. Můžeš se ptát.

hodnocení

Jedná se mi o dolní patro na 3 zuby a třeba nějaký doplněk jako je mústek.Díky

hodnocení

0x

Zuby se dají leda vystřelit, nastřelit těžko :) Vlastní zkušenost naštěstí nemám, ale mamka má jeden takový zub a úplně v pohodě. Chce to ale hodně kvalitního zubaře - je důležité, aby hřeb z porézního titanu správně vrostl do kosti. Při větším počtu chybejících zubů se nedělá každý zvlášť, ale na blok zubů třeba jen 2. Je nutné počítat s vyšší cenou a následně se speciálními mezizubními kartáčky. Je také vhodné si hlídat hladinu vápníku - při osteoporóze a odvápnění kostí nemusí hřeb dobře vrůst, protože prostě není z čeho stavět. Takže omezení cukru a obecně sladidel je samozřejmostí.

Nedostatek kosti není vůbec problém. Dá se dostavět...

Mike007 - znáte dobrého zubaře, kde to dělají?

Chodím do Medikapu v Pardubicích. Implantologii provádí Dr. Mottl. Všechno drahý jak ďas, ale jsem maximálně spokojený.

medikap.cz/...

hodnocení

To vím že je to velice drahé..Ale nevím pro tento rok..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]