Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hlásím se na práci moderátora v rádiu a byl jsem pozvaný na hlasovou zkoušku. Mohl by mi někdo říct co taková hlasová zkouška obnáší?
Dobrý den, předpokládám, že se dostavíte v určitý čas na určité místo. Tam hned v prvním rozhovoru poznají, jestli nemáte nějakou vadu řeči. Pokud ano, tak se už jen rozloučí. Pokud ne, tak Vás zřejmě vezmou do studia a nechají Vám přečíst nějaký text na mikrofon. To potom vyhodnotí a asi řeknou i něco, jakože se případně ozvou. Dál uvidíte, jestli postoupíte nebo ne. Zdravím!
doplněno 30.07.14 12:11:pajja - to si myslíte, že si někoho neznámého z ulice pustí rádio rovnou do vysílání? Doufám, že ne.
doplněno 30.07.14 14:03:pajja - možná si přečtěte, co Vám zde píšeme (hlavně kolega už má vlastní zkušenost).
Zdravím,
před cca 15lety jsem hlasovou zkoušku v jednom radiu absolvoval. Dostal jsem reklamní text a ten jsem měl v časovém limitu přečíst. Celé se to nahrávalo. Problém nastal v tom, že text byl poměrně složitý a já mluvil příliš pomalu, aby to bylo zřetelné, a tak jsem se do časového limitu nevešel. Takže jsem neuspěl a bylo mi doporučeno absolvovat hasová cvičení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.