Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlasová zkouška

Od: pajja odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

hlásím se na práci moderátora v rádiu a byl jsem pozvaný na hlasovou zkoušku. Mohl by mi někdo říct co taková hlasová zkouška obnáší?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, předpokládám, že se dostavíte v určitý čas na určité místo. Tam hned v prvním rozhovoru poznají, jestli nemáte nějakou vadu řeči. Pokud ano, tak se už jen rozloučí. Pokud ne, tak Vás zřejmě vezmou do studia a nechají Vám přečíst nějaký text na mikrofon. To potom vyhodnotí a asi řeknou i něco, jakože se případně ozvou. Dál uvidíte, jestli postoupíte nebo ne. Zdravím!

doplněno 30.07.14 12:11:

pajja - to si myslíte, že si někoho neznámého z ulice pustí rádio rovnou do vysílání? Doufám, že ne.

doplněno 30.07.14 14:03:

pajja - možná si přečtěte, co Vám zde píšeme (hlavně kolega už má vlastní zkušenost).

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
před cca 15lety jsem hlasovou zkoušku v jednom radiu absolvoval. Dostal jsem reklamní text a ten jsem měl v časovém limitu přečíst. Celé se to nahrávalo. Problém nastal v tom, že text byl poměrně složitý a já mluvil příliš pomalu, aby to bylo zřetelné, a tak jsem se do časového limitu nevešel. Takže jsem neuspěl a bylo mi doporučeno absolvovat hasová cvičení.

pajja
hodnocení

0x

No mě jde spíše o to, zda to už nebude přímo zkouška třeba čtení zpráv naživo.

pajja
hodnocení

0x

No já právě netuším, co od toho čekat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]