Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
budu si kupovat nový telefon Galaxy S4 - ale vůbec nevím jakou barvu chci. Tak se chci zeptat na Váě názor do jaké barvy by jste šli, proč ano, proč ne. Nad bílou jsem moc neuvažoval, takže zbývají dvě:
Black Mist - kouřově černá - jedná se o takovou světle černou, těžko se to popisuje, záda telefonu jsou z "karbonu"
Black Edition - Telefon je v černé barvě, a záda telefonu imitují kůži. Kolem krytu je i imitace šití.
Díky za názory.
Black Edition
Dobrý den, bílá je krásná, ale špiní se. Černá je elegantní, ale je tam vidět každý otisk.
No, a nakonec to celé strčíte do nějakého nevzhledného pouzdra. Zdravím!
doplněno 02.02.15 22:32:martinaa - ale, jo. Jen jsem chtěl utrousit trochu pesimismu .
martinaa - a co myslíte, že dělám od kuropění? Sluníčko tu mám také, ale zatím ho využívám jen přes okno - možná se osmělím a půjdu i ven. Ale, jaro to ještě není a na to se těším více, než dítě na Jéééžíška .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.