Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, poprvé jsem si objednala na Aliexpress, ale nedorazil žádný ověřovací email. jak dlouho to trvá než se někdo ozve. Díky za odpovědi
Pokud si něco objednám,tudíž to hodím hned virtuálně do košíku a jdu k pokladně.Tudíž mi vzápětí dojde email,kde je soupis všeho,co jsem si objednala.Samozřejmě s cenou a doplněk,kolik bude stát doprava.Dle mě jste asi objednávku nedokončila,nebo nevytvořila správně.Jinak by mail musel přijít !
Dobrý den, prodejce se standardně neozývá, pouze obdržíte email o proběhlé platbě, a objednávka se přesune do složky "my orders" potažmo "mé objednávky" kde je možné sledovat kde se objednávka nachází po kliknutí na "view detail u dané objednávky" tudíž se ničeho nelekejte. Obchodník zásilku obvykle odesílá do 3 dnů a pokud nakupuje bez poštovného (Free Shipping) tak doručení trvá okolo 2-3 týdnů.
PS: při objednávkách se vyplatí nakupovat u "ověřených" obchodníků které mají v hodnocení alespoň diamanty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.