Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte co by to mohlo být?

Od: nikolka608 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, poslední 3 dny mě strašně štípaly oči, dneska ráno jsem se vzbudila s bolesti v krku (škrábání) s rýmou a kašlem. Oči mi začaly strašně slzit a rudnout. Nemáte nějaké zkušenosti? Předem Děkuji za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Alergie, zánět spojivek, nějaká viróza... Můžu jenom hádat, přesnou diagnózu vám řekne doktor. Co teplota, máte? Jste na něco alergická?

nikolka6084
hodnocení

alergická jsem:) ale nevím porč by to trvalo už tak dlouho, a navíc můj táta je vojenský zdravotník a ujisťoval mě že alergická reakce netrvá 4 dny

Takže máte zarudlé oči a z nich vodnatý výtok, to sedí? To mohl být začátek nějaké virózy, která se pak rozjela v podobě škrábání v krku a rýmy. Změřila jste si tu teplotu? Koukala jste se do krku, jak to v něm vypadá? Já když mám nějakou takovou virózu, například na podzim, tak děsně kýchám, z nosu mi teče a tím pádem i z očí. Nemůže to být váš případ? A jaký na to má názor váš otec, když je zdravotník? Když alergickou reakci vyloučil...

nikolka6084
hodnocení

Teplotu nemám a krk mám zarudlý, z nosu mi taky teče :D kýchám občas :) Názor mojeho táty, to nevím, není zase doktor ale říkal že alergie určitě ne. 6e to může být zánět spojivek a nosohltanu. Uvidím zítra s ním pojedu o práce k doktorce :)

paniks*

no tak to asi moc dobry zdravotnik neni.. bez urazky pravdu to nemyslim spatne nebo nejak utocne.. nic proti nemu... alergicka reakce muze trvat prakticky libovolne dlouhou dobu - dokud se telo "nevyporada" s tim proti cemu vas imunitni system tak hystericky utoci.. a pokud jste treba nadale v dosahu toho co vam tu alergii zpusobuje tak muzete v tomhle stavu byt treba mesic..

nikolka608
hodnocení

ale ani nebylo kde bych dostala reakci,a navíc beru prášky na zmírnění

Neznám Vašeho otce, ale z vlastní zkušenosti vím, že alergická reakce (travní pyly) může trvat i pár týdnů.

paniks*
hodnocení

0x

hm, ze by nejaka alergie? paleni oci slzeni skrabani v krku.. ryma.. kasel.. to vypada na nejakou alergii.. nejlepsi odpoved vam samozrejme da lekar.. pokud nemate teplotu a nesmrkate / nekaslete hnis ale jen "vodu" tak nejspis pujde jen o nejakou alergickou reakci.

na nejake blizsi urceni jsou ty symptomy moc obecne..

kasel a ryma muze byt priznakem cehokoliv od nachlazeni az po malarii nebo tyfus takze ":D :D"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]