Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo pozná hudbu

Od: far odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

Je mi hodně povědomá, asi ji znám z nějakého filmu. Hrozně by mě zajímal název této hudby, která začíná ve 3.minutě.

youtu.be/...

díky moc :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
27.07.14 21:25
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Není to todle

far
27.07.14 21:29
hodnocení

Díky moc!

kity*
hodnocení

0x

písnička se jmenuje: 1492 Conques of Paradise . freethe spirit

lmgiify
hodnocení

0x

Pisnicku uz ti poradili. Ted jestli se chces podivat, kolik "kravalu"dokaze udelat jeden clovek, tak si poslechni cele to video nize :)

Hraje to bez pripravy, bez not, jen se s tou hudbou tak mazli a improvizuje si tam podle toho, jak se mu zrovna chce :) V tom kostele jsou normalne lidi, kteri netusi, co se deje :) Jestli se citis spatne kvuli tomu, ze takhle hrat na klavesy neumis, tak si z toho nic nedelej. Ten kluk z Holandska neni "normalni" :)

lmgify

Jeste jedna jeho (jina) improvizace stejne skladby. Jak jsem psal, on neni normalni. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]