Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidi,
mám FB asi už rok ale poslední dobou mě občas štve to normální zbarvení FB a já mám ve vzyku si všude dávat tmavý motiv stránek (na emailu,na lidé.cz atak).Chtěla bych se zeptat jestli je možné u čehokoliv na FB změnit barvu a jak.
Konkrétně jak si udělat ten černý FB nebo bych aspon chtěla něco tmavšího.Mám tu k tomu i video.Ta osoba na videu má ten černý FB a mě by zajmalo jak to udělat
To video je tady:
Děkuji.
Já Vás trochu nechápu vždyť je to v tom videu vysvětleno jakt na to. Musíte mít prohlížeč chrome, zajděte do Chrome web store, nainstalujte si doplněk facebook themes a následně si vyberte téma které se vám líbí. Jinak tohle budete vidět jen vy ale né ostatní uživaté kteří půjdou na váš profil. Funguje to jen díky naistalované aplikaci na konkrétním počítači.
Jinak pro mě novinka že jdou vkládat rovnou videa
V Opeře sice jde nastavit vlastní css pro daný web, ale jestli pro to neexistuje doplněk jako výše, tak byste to tímhle upravovala půl dne (115kB, skoro 4000 pravidel).
doplněno 12.05.13 13:18:Snad addons.opera.com/... by mohlo fungovat dobře.
Pro Firefox:
Částečně by to šlo řešit pomocí volby v nastavení. Nástroje ->Možnosti -> Obsah ->Barvy a zde odškrtnout políčko povolit stránkám používat vlastní barvy a nastavit si barvy podle svého. Pokud nebude výsledek bude uspokojivý, pak hledejte řešení pomocí nějakého rozšíření - zde nezbývá než hledat a zkoušet - pokud se tedy nenajde chytřejší rádce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.