Nejste přihlášen/a.
Prosím jak se jmenuje ta poslední písnička na kterou tancuje?
A mikrofon mít nemusíte, stačí nastavit nahrávací zařízení na směšovač stereo, to pak nahráva zvuk rovnou z pc.
Tak teď nevím, audio kartu nikde nevidím. V ovládacích panelech v hardware a zvuk by měl být ještě jinačí program na nastavení zvuku. Udělějte mi screenshot ještě z nabídky hardware a zvuk.
doplněno 14.08.14 10:15:Pokud máte notebook, tak ten mikrofon dole by měl být vestavěný mikrofon, máte jej zakázaný.
Nic jineho tam neni. Problem asi muze byt ten, ze nejsem prihlaseny jako Admin. Mam ted otevreno hodne programu, ktere se mi nechce zavirat, W7 neumoznuje rychle prepinani uzivatelu a Ovladaci panel nejde spustit jako Administrator.
Mikrofon dole je opravdu zabudovany mikrofon. Pred screenshotem jsem ho vypnul, protoze porad ukazoval, ze zaznamenava, i kdyz ho zrovna nepouzivam.
Zkusim se pozdeji prihlasit jako admin a podivam se, jestli se v te nabidce neco zmenilo.
ok a to rychlé přepínání jde, stačí na klávesnici zmáčknout klávesovou zkratku logo windows a L.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.