Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Chci se zeptat: Kořím balené cigertey 20ks deně.Rád bych přestal, nebo kouřil zdravěji
Uvažuji o el .cigaretě ale nevím jestli nebudu kouřit více škodlivin. Potřebuji poradit kvalitní , co nebude horší než normální a slibuji si od toho že mě to může pomoct i s přestáním kouřit. díky za rady
Zdravím, já používám tuto a k ní 12mg náplně. Jestli je v ní míň škodlivin těžko říct, žádné studie zatím nebyly vypracovány. Ale při kouření klasických cigaret dochází k hoření, kdežto u ecigaret jen k odpařování. Tedy by tam tolik škodlivin být nemělo. Výrobci sice uvádějí, že je to neškodné, ale kdo ví. Jediná jistota je, že kouřením ecigarety ušetříte peníze. Já ji mám 2 měsíce a normální cigaretu jsem si ještě nezapálil. Jedna 10ml nápln vydrží 2-3 týdny a stojí kolem 120Kč, takže úspora je patrná. Když zakoupíte 30ml náplň, tak je ještě vyšší. Existují i beznikotinové náplně, ale asi nejlepší je přestat kouřit naráz.
Po 40letech už 9 měsíců nekouřím.E cigaretu jsem kouřil 4 měsíce a postupně snižoval obsah nikotinu,až jsem jeden den zjistil,že už ani ke kafi,ani k pi vu kouřit nepotřebuju.Měl jsem cigaretu Ego-K. Náplně rúzných příchutí.ale s co nejvyšším obsahem nikotinu,které jsem ředil dle chuti.Náplň je propylenglykol nebo glycerol(obojí se dá koupit v lékárně) plus nikotin plus nějaká příchuť.Podle mne je to zdravější v tom,že dostáváte do těla nikotin v čisté formě,bez toho balastu z papíru a tabáku.Přeju úspěch.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.