Nejste přihlášen/a.
Na to je potřeba mod. Nejčastějšími jsou Reis minimap nebo Zans minimap. Oba ti přidají minimapu a možnost ukládat waypointy.
doplněno 27.07.14 21:35:@paniks, tohle nemá se servery vůbec nic společného. Jde o mod, který nemá na hraní multiplayeru vůbec žádný vliv. Je to čistě client-side funkce. A za druhé si myslím, že nějaké osočování z warez také není na místě. Já sám ho mám poctivě koupen za plnou cenu z oficiálních stránek čímž jsem svoji povinnost pro hraní splnil. Kde chci hrát je už čistě moje věc. A tazatel se také nezmiňoval jestli ho má koupený či ne, takže předpokládám, že ano. Jediná věc v tomto dotazu, která je proti pravidlům poradny je tvůj příspěvek, čímž samozdřejmě nechci vyjádřit žádné narážky ani nic osobního, jen čistě realistický názor.
nechci bejt neprijmnej ale tohle by jste si meli resit na forech konkretniho serveru kde hrajete.. 99% z vas hraje na warez serverech.. a co server to jine pluginy a jiny klient.. pokud jde o hrani na oficialnich serverech je tu urcite nejaka podpora Mojangu a urcite i nejake polooficialni ceske forum
ja jsem jen zareagoval ciste logicky.
ale nechme toho.. nazev serveru je poradte.cz a polozit zde muze kdokoliv jakoukoliv otazku (pokud to neodporuje dobrym mravum a nepropaguje cokoliv nelegalniho..) tazatel nenapsal zda hraje online nebo offline takze nepropaguje nic nelegalniho a ja se timto omlouvam byla to spis takova podvedoma automaticka reakce protoze co si budeme povidat skoro pokazde kdyz tu nekdo resi neco s jakoukoliv hrou jde o "upiratenou" hru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.