Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzná se někdo v minecraftu?

Od: mentolka* odpovědí: 2 změna:

jestli víte jak v minecraftu nastavit wazpoint prosím napište mi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na to je potřeba mod. Nejčastějšími jsou Reis minimap nebo Zans minimap. Oba ti přidají minimapu a možnost ukládat waypointy.

doplněno 27.07.14 21:35:

@paniks, tohle nemá se servery vůbec nic společného. Jde o mod, který nemá na hraní multiplayeru vůbec žádný vliv. Je to čistě client-side funkce. A za druhé si myslím, že nějaké osočování z warez také není na místě. Já sám ho mám poctivě koupen za plnou cenu z oficiálních stránek čímž jsem svoji povinnost pro hraní splnil. Kde chci hrát je už čistě moje věc. A tazatel se také nezmiňoval jestli ho má koupený či ne, takže předpokládám, že ano. Jediná věc v tomto dotazu, která je proti pravidlům poradny je tvůj příspěvek, čímž samozdřejmě nechci vyjádřit žádné narážky ani nic osobního, jen čistě realistický názor.

paniks*
hodnocení

0x

nechci bejt neprijmnej ale tohle by jste si meli resit na forech konkretniho serveru kde hrajete.. 99% z vas hraje na warez serverech.. a co server to jine pluginy a jiny klient.. pokud jde o hrani na oficialnich serverech je tu urcite nejaka podpora Mojangu a urcite i nejake polooficialni ceske forum :)

doplněno 27.07.14 21:42:

ja jsem jen zareagoval ciste logicky.

ale nechme toho.. nazev serveru je poradte.cz a polozit zde muze kdokoliv jakoukoliv otazku (pokud to neodporuje dobrym mravum a nepropaguje cokoliv nelegalniho..) tazatel nenapsal zda hraje online nebo offline takze nepropaguje nic nelegalniho a ja se timto omlouvam :) byla to spis takova podvedoma automaticka reakce protoze co si budeme povidat skoro pokazde kdyz tu nekdo resi neco s jakoukoliv hrou jde o "upiratenou" hru :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]