Nejste přihlášen/a.
AHOJ CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT CO JSOU TO DIGITIZERY? DÍKY :d
děkuju a šlo by to použít jako i displej rozbil se mi displej a koukala jsem a nasla jsem digitizery nevite jstli by to ta slo
Digitizér a display jsou dvě rozdílné součásti, obvykle oddělitelné, pokud se rozbil display - například vytekly krystaly nebo nezobrazuje správně, shánějte display, pokud prasklo i vnější krycí sklo (dotyková plocha) musíte shánět display a dotykovou vrstvu, jinak by nebylo od věci napsat o jaký typ telefonu se jedná
displej je display a digitizér (dotykové sklo) je digitizér. Takže pokud se rozbil displej, určitě ho nemůžete nahradit digitizérem, který na mobilu už máte.
Chce si to v první řadě ujasnit, jestli se rozbil displej (nic se nezobrazuje), nebo digitizér (prasklé sklo/nereaguje na dotyk).
doplněno 24.07.14 17:48:Tak jako tak, svěřil bych mobil někomu, kdo tomu rozumí, protože sama si ho stejně asi nevyměníte. Dotyčný bude vědět, co je rozbité a co bude potřeba koupit a vyměnit.
doplněno 24.07.14 21:12:pokud nemáte nikoho známého či kamaráda v okolí kdo se tomu věnuje, tak potom jedině servis. Netuším odkud jste, ale například mobil pohotovost http://www.mp.cz má pobočky rozmístěny po celé republice a věnuje se opravám telefonů. Určitě vám rádi řeknou, kolik by případná oprava stála a zda se vůbec vyplatí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.