Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklama na trickach ... obleceni?

Od: virgal odpovědí: 2 změna:

ahoj vsichni,

jak je to s reklamama na obleceni? Pritelkyne mne rika: "jak to ze mas na sobe tricko s logem firmy ve ktere pracujes"? (firmu nebudu jmenovat) Ja ji rikam "firma mne plati, dali mne tricka zdarma a tak rad nosim logo firmy na tricku a nevadi mne" V obchodech zasadne kupuji tricka bez loga. Proc bych mel nosit na tricku treba Adidas, Nike nebo vubec nejake logo, kdyz mne ani Adidas ani Nike za to neplati? Nemelo by to byt tak, ze kdyz chce treba adidas, abychom nosili jejich logo dat tricko zadara a naopak zaplatit za to, ze jejich logo nosime a delame reklamu? Kdyz budete nosit na aute reklamu nejake firmy, firmy za to plati ...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co se týče Nike, Adidas a pod - no to není až tak reklama, jako spíše forma snobismu - kdo nemá triko Nike, boty Converse a pod je holt v očích snobáků pod úroveň. Docela mě fascinuje, kolik % FB generace v tomhle jede.:)

A firemní trika - no, tam snad nejde ani tak o reklamu, jako spíše identifikaci. Prostě zaměstnavatel objednává pracovní oděv, tak na to nechá natisknout, nebo vyšít firemní logo. Některé firmy to mají rozdělené i barevně . podle provozů.

fiser22*
hodnocení

0x

Protože je potřeba se nad tím zamyslet z druhé strany, firma kterou propagujete na tričku rozdává trička všem zdarma a podniká v oblasti výroby oblečení? Ono i Adidas a spol sem tam vydají sérii kterou dají zdarma nebo téměř zdarma aby je otestovaly. Pokud byste vyráběl trička, dal by jste si na ně svoji reklamu? Dal, Například Škoda má taky své logo a nemá na kapotě reklamu na VW ačkoliv je to jeden koncern, ale to jsme někde jinde. Jde o to že firmy Adidas, Nike atd. se výrobou triček živí, tudíž jim z toho musí plynout příjmy ze kterých mimo jiné platí zaměstnance. Toho se dá darováním triček zdarma, nebo dokonce tak že dotyčnému zaplatí jen velmi těžko dosáhnout. Ono se to taky dá vzít oklikou - tričko by prodaly za 500, ale že tam mají své logo, stojí "jen" 400... To, že máte na autě reklamu na nějakou firmu je věc trochu jiná, tam se jedná o "pronájem reklamní plochy"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]