Nejste přihlášen/a.
Čau, co byste řekli na takový dárek? Manželka stále chce se sebou něco dělat, tak jsem našel na internetu jednu paní, která se tomu věnuje dlouho a má to i jako dárek formou poukázky. Jen se bojím, aby se manželka neurazila, že to chci já, že se mi nelíbí. Napadlo mě to jen proto, že se furt o sebe stará a chce měnit účesy. Poradili mi to kolegyne v práci, tak sem takovej nejistej.
Co si o dárcích myslí muži/ženy...
Proměna
muž: "už dlouho mluví o tom, že by chtěla změnit styl"
žena: "jsem hnusná"
.
Deodorant/mýdlo/sprchový gel
muž: "měli to v DMku v akci a vždycky se to hodí"
žena: "smrdím"
.
Oblečení
muž: "tím přece nic nezkazím"
žena: "jsem tlustá" (menší číslo), "myslí si, že jsem tlustá" (větší číslo)
.
Věci do kuchyně/k úklidu
muž: "to ji potěší"
žena: "myslí si, že jsem služka"
...
a tak to máte vždycky, ženské se nezavděčíte :D.
Záleží, jakou má paní povahu. Jak píše Kolikokoli, kdo hledá hnidy, pokaždé nějaké najde. A na všem.
Koupila bych raději poukaz na něco neutrálního: návštěvy solné jeskyně, masáž lávovými kameny, čokoládovou masáž, jsou i pivní koupele a mohou tam i lidé v páru. To byste si užil s ní!
Případně, jestli chodí ráda plavat, tak třeba permanentku na 10 pobytů v plaveckém bazénu. To já bych brala hned! Raději než proměnu.Jaga.
souhlasím s jagou, lepší by byla poukázka na nějakou péči, na slevových servrech jsou mraky nabídek na komplexní péči o tělo, manikůry, pedikůry, péči o vlasy atd., atd. A taky welness pobyty, to by třeba taky Vaší manželce přišlo vhod, takový prodloužený víkend v nějakém resosrtu, kde by o ní pečovali- mimochodem tam také bývají vizážisté, kteří poradí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.