Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro ženu - proměna ( co na to říkáte? )

Od: vasek1 odpovědí: 11 změna:

Čau, co byste řekli na takový dárek? Manželka stále chce se sebou něco dělat, tak jsem našel na internetu jednu paní, která se tomu věnuje dlouho a má to i jako dárek formou poukázky. Jen se bojím, aby se manželka neurazila, že to chci já, že se mi nelíbí. Napadlo mě to jen proto, že se furt o sebe stará a chce měnit účesy. Poradili mi to kolegyne v práci, tak sem takovej nejistej.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Za sebe osobně konstatuju, že jde o naprostou howězinu a neumím si představit, kdo se na ni dá ´naverbovat´... Ovšem - nejsu baba...

*haha*

artik*
hodnocení

0x

to bych jí raději zaplatil větší prsa*smich*

mowla*

Nebo menší - ať se s tím nemusí ´tahat´...

*smich*

krkovicka*
hodnocení

0x
Líbí se Vám jaká je?Taková poukázka potěší ale přidá i pochyby.Mě osobně by to hlavou vrtalo.Co kdybyste ji věnoval poukaz všeobecný?Ne přímo konkrétní.Ať si manželka sama vybere co by na sobě chtěla zlepšit.

hodnocení

0x

Co si o dárcích myslí muži/ženy...

Proměna

muž: "už dlouho mluví o tom, že by chtěla změnit styl"

žena: "jsem hnusná"

.

Deodorant/mýdlo/sprchový gel

muž: "měli to v DMku v akci a vždycky se to hodí"

žena: "smrdím"

.

Oblečení

muž: "tím přece nic nezkazím"

žena: "jsem tlustá" (menší číslo), "myslí si, že jsem tlustá" (větší číslo)

.

Věci do kuchyně/k úklidu

muž: "to ji potěší"

žena: "myslí si, že jsem služka"

...

a tak to máte vždycky, ženské se nezavděčíte :D.

iz*
hodnocení

0x

Manželku znáte nejlépe Vy sám. Jestli Vás napadlo, že by si Váš dárek mohla vyložit jinak, zvolte radši jiný.

hodnocení

0x

Záleží, jakou má paní povahu. Jak píše Kolikokoli, kdo hledá hnidy, pokaždé nějaké najde. A na všem.

Koupila bych raději poukaz na něco neutrálního: návštěvy solné jeskyně, masáž lávovými kameny, čokoládovou masáž, jsou i pivní koupele a mohou tam i lidé v páru. To byste si užil s ní!:-P

Případně, jestli chodí ráda plavat, tak třeba permanentku na 10 pobytů v plaveckém bazénu. To já bych brala hned! Raději než proměnu.*palec*Jaga.

amanda1979*
hodnocení

0x
Ja bych to brala hned, mam taky rada zmeny a poukazky, ale radeji bych to tema doma nenapadne nadhodila, co si o tom mysli. Taky muzete vymyslet, ze kolega koupil neco takoveho sve manzelce a ze ji to potesilo a cekat na jeji reakci. Jestli o sebe rada pecuje, tak ji to potesi. A nemuze se vystavit poukazka na nekonkretni sluzby u te pani nebo naopak vetsi vyber, ze by si z toho manzelka sama vybrala?

hodnocení

0x

souhlasím s jagou, lepší by byla poukázka na nějakou péči, na slevových servrech jsou mraky nabídek na komplexní péči o tělo, manikůry, pedikůry, péči o vlasy atd., atd. A taky welness pobyty, to by třeba taky Vaší manželce přišlo vhod, takový prodloužený víkend v nějakém resosrtu, kde by o ní pečovali- mimochodem tam také bývají vizážisté, kteří poradí...

mirkal2
hodnocení

0x

No, zálezi fakt jak to veme no, ale pokud ji opravdu dobre znáš a víš, že se neurazí, že jí to udělá radost, tak je to zase na druhou stranu dobrý dárek. Když víš, že si něco takového přeje. A u jaké paní? Má tam nějaké fotografie proměn?

Proč si odpovídáte sám? Že by reklama? *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]