Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hovor s holkou

Od: poradteprosim odpovědí: 2 změna:

dobrý den na facebooku sem našel holku a dnes jí mám poprvé zavolat vůbec nevím co mám říkat ahoj jak se máš je už ohraný no a co povídat? dál poradte prosím

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kucharinka*
hodnocení

0x

Ahoj, je ta holka výřečnější než ty? Pokud ano, řekni ahoj, jak se máš a myslím, že další téma navodí ona, pokud ne, tak si zkus zjistit její záliby atd, ještě dřív než budete volat :)

iz*
hodnocení

0x

Promiň, ale co si představuješ? Že ti tu "nasypeme" témata, která by dívku i tebe automaticky měla zajímat, ty že si je někam zapíšeš a pak je budeš číst do telefonu? Nepodceňuj tu dívku!

Buď už sis o ní něco zjistil a máš nač navázat, nebo nic nevíš a pak je asi lepší nevolat ...

------- Omlouvám se za strohost, ale podle mne má telefonování smysl jen tehdy, pokud vím, o čem chci s někým mluvit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]