Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký typ učebnice angličtiny

Od: rob* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaká učebnice angličtiny je ta dalo by se říct nejlepší pro naučení angličtiny chtěl bych se tomu věnovat vííce. Ted umim možná tak pozdravit a možná i větu složit ale trošku s obtíží takže určitě uplně od začátku která učebnice by byla dobrá? Vydavatel a tak? Děkuji za snahu odpovědět :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Každý se učíme jinak a každému z nás vyhovuje jiný přístup, systém a metoda výuky nebo procvičování. Proto se nedá jednoznačně říct, která učebnice je nejlepší. Doporučila bych zajít do knihkupectví a učebnice si prolistovat – tak si vyberete nejlépe.

Třeba já dávám v jazycích, v nichž už mám základy, přednost učebnicím pro samouky, jež doplňuji různými pomůckami a literaturou.

rob*
hodnocení

Já bych právě taký chtěl zopáknout základy a pokračovat dál ale nevím která učebnice by byla vhodná když sem se ptal lidí co se učí ztakových a takových tak mi říkají ne ta je naprd tadle je ještě horší tak prvě nevím...a pro samouky mohl bych vás poprosit o stránku kde bych takové kníhy našel nebo i učebnice?

losfuncha*
hodnocení

0x

Určitě tahle:

ucebnicemapy.cz/...

Má výklad gramatiky v češtině, zásobárnu slovíček a má své klíče + CDčka. Doporučuje ji i maminka (překladatelka, lektorka anglického jazyka, tlumočnice)

doplněno 22.07.14 23:58:

Samozřejmě to nemusí být konkrétně tohle 4. vydání... Již jich vyšlo několik, v obchodě díky "čučavému"přebalu nepřehlédnete :)

rob*
hodnocení

Paráda děkuji :) Mrknu na to :)

losfuncha*

Jj, vůbec není zač :) Tak ať Vám jde učení :)

rob*
hodnocení

Jo to pude snad :)

rob*
hodnocení

To ano to se nedá přehlednout ani tu na internetových stránkách :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]