Nejste přihlášen/a.
jaký sou všechny vtipy sám ze sebe když se bavím s holkou príklad máš provázek na co chci s tebou navázat kontakt
Za všechny prosím, s vtipama se to nesmí přehánět, jednou jsem na návštěvě v Liberci potkala kluka, který mi celou cestu na nádraží, asi 3/4hodiny vyprávěl vtipy, pak mě z umělého smíchu pálil obličej, vtipné to bylo bohužel jen pro něj, ale slušnost je se zasmát :/.
ria - Nesouhlasím, ale tleskám. Je totální nesmysl smát se z povinnosti, nebo ze "slušnosti" ! Jestli mi vtip, nebo nějaká rádoby vtipná hláška, či glosa nepřipadá vtipná a já se jí zasměju, podpořím jejího interpreta k další produkci. Když se nezasměju, po dvou, třech si toho musí všimnout i blb. Idiotům je to jedno a pokračují, a tam je na mém zvážení, zda ho pošlu do háje, nebo budu trpět dál. Je to jen o tom, umět vyjádřit svůj názor a umět se oprostit od přetvářky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.