Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se omluvit?Předvolání ke komisi

Od: passat odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,byl mi odebrán řp,ted mi přišlo předvolání před komisi.Chtěl jsem se zeptat jak se mám omluvit?Bohužel je to na 10 hodinu a já jsem do 3 v práci a prostě mě nepustí.Přeci se nevykašlu na zaměstnání kvůly tomu...děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lanko
hodnocení

0x

Vzít si jeden den dovolené. Komise si podle vás nebude upravovat pracovní dobu. A nebo, když ŘP nepotřebujete, tak tam nechoďte.

passat
hodnocení

No dovolenou už mám vyčerpanou,hlavně jsem nechtěl dostat pokutu,je tam napsáno až do 50 tis.když se nedostavím

hodnocení

0x

Klidně se na to vyprdněte,vždyt ŘP nepotřebujete. Jenže dnes se na to skrz zaměstnáni vy... a zátra dostanete padáka a další nabídka bude s podmínkou ŘP sk,B. a jste nahranej bez práce a bez řidičáku.Ještě si (nevím na jak dlouho Vám jde do čistírny a za co-to je mi jedno)ale uvědomte si co to pak za dva tři roky bude stát získat opětovně!

Jedině omluvit-nemoc nebo potvrzením zaměstnavatele,že jste mimo bydliště, že delší dobu jste na motáži!

2kedar*
22.07.14 19:29

*palec*

bambula*
hodnocení

0x

Objednejte se u šéfa komise mimo pracovní dobu a vše mu vysvětlete a pokud je slušný najdete řešení

hodnocení

0x

Jestli je to přestupková komise, tak můžete poslat zástupce.

passat
hodnocení

Tak jsem dneska zajel na úřád a domluvil se s paní na jiný termín i čas :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]