Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaka probiotika?

Od: majkakolaj* odpovědí: 11 změna:

ahojky chci vam poprosit o nejakou radu na probiotika, jestli vubec nejak berete-jestli teda berete leky nebo mate jen nejaky ´babske´ rady? diky moc, byla jsem nemocna dlouhodobe ted a mela jsem dvoje antibiotika skoro hned po sobe a vim ze antibiotika nejsou moc dobra na imunitu

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já jsem bral tyto, dcera je lékárnice, tak mi je doporučila

zbozi.cz/...

karlik*

Dobrý den,já Vám vstoupím do diskuse.Když je Vaše dcera lékárnice,zeptejte se ,jestli mají METOSPASMYL, V Jihlavě už ho nemohu sehnat rok? a probiotika jsem bral PROBIOFIX,doporučen lékařkou gastroenterologie.

ptal jsem se dcery, tak ho nemají a dlouhou dobu nebyl, na netu jsem zkistil, že už se snad metospamyl nevyrábí, ale když se podíváte sem lekarna.cz/... tak tam píšou, že je dostupný v kamenné lékárně na lékařský předpis, udělejte tam tedy dotaz, zda ho v některé z jejich lékáren mají

hodnocení

0x

Má osvědčená rada jest kefír.Pijte jeden denně a imunita bude opět v pořádku.

iz*
hodnocení

0x

Wamp má pravdu: Kefír a bílý jogurt ...

pb®
hodnocení

0x
Jedině od firmy Swiss. Nejkvalitnější probiotika na trhu. Mají garantovaný počet baktérií po celou dobu použitelnosti. To znamená, že jsou už z výroby přeplňovaná, tedy na začátku mají třeba o 300% více bakterií než je uvedené na obale.

hodnocení

0x

jasně, že kefír je dobrý na střevní flóru, to nikdo nezpochybňuje, ale tazatelka chtěla třeba probiotika když zároveň bere antibiotika, no a na některé se mléčné výrobky nesmí, proto také dopručuji Swiss LAKTOBACILY 3 cps. 30 gastric guard, jak jsem uvedl v prvním příspěvku

hodnocení

0x

Doporučuju Biopron forte od Valosun.

dejvik*
hodnocení

0x

Ahoj ja mohu doporucit nutra bona symba a jeste bily jogurt. tady ty dve veci mi ai pomahaji vzdycky nejvic !

petr02
hodnocení

0x

Kefír z tibetské houby, tedy pravý kefír.

kaculka
hodnocení

0x

Já probiotik vyzkoušela poměrně hodně a nejlepší pro mě jsou biopron forte. Poradila mi je doktorka, když sem měla asi třetí antibiotika během půl roku. Dost mi udělaly bordel v celém těle, bylo mi z nich vždycky špatně a dost se mi při nich zhoršila pleť. Takže při posledních ATB jsem probiotika začala brát a teď už je to skoro rok, co je beru a musím uznat, že jsem na tom mnohem líp. Imunitu mám mnohem lepší, takže se mi objeví maximálně lehčí rýma, žádné chřipky. A taky mi pomohly na trávení, měla jsem dost problémy s nafouklým břichem, které mě dost trápilo. Jsem hubená, takže to kolikrát vypadalo, že budu mít mimčo :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]