Nejste přihlášen/a.
ahojky chci vam poprosit o nejakou radu na probiotika, jestli vubec nejak berete-jestli teda berete leky nebo mate jen nejaky ´babske´ rady? diky moc, byla jsem nemocna dlouhodobe ted a mela jsem dvoje antibiotika skoro hned po sobe a vim ze antibiotika nejsou moc dobra na imunitu
Dobrý den,já Vám vstoupím do diskuse.Když je Vaše dcera lékárnice,zeptejte se ,jestli mají METOSPASMYL, V Jihlavě už ho nemohu sehnat rok? a probiotika jsem bral PROBIOFIX,doporučen lékařkou gastroenterologie.
ptal jsem se dcery, tak ho nemají a dlouhou dobu nebyl, na netu jsem zkistil, že už se snad metospamyl nevyrábí, ale když se podíváte sem lekarna.cz/... tak tam píšou, že je dostupný v kamenné lékárně na lékařský předpis, udělejte tam tedy dotaz, zda ho v některé z jejich lékáren mají
Já probiotik vyzkoušela poměrně hodně a nejlepší pro mě jsou biopron forte. Poradila mi je doktorka, když sem měla asi třetí antibiotika během půl roku. Dost mi udělaly bordel v celém těle, bylo mi z nich vždycky špatně a dost se mi při nich zhoršila pleť. Takže při posledních ATB jsem probiotika začala brát a teď už je to skoro rok, co je beru a musím uznat, že jsem na tom mnohem líp. Imunitu mám mnohem lepší, takže se mi objeví maximálně lehčí rýma, žádné chřipky. A taky mi pomohly na trávení, měla jsem dost problémy s nafouklým břichem, které mě dost trápilo. Jsem hubená, takže to kolikrát vypadalo, že budu mít mimčo :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.