Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluci a žíly na rukách

Od: 699 odpovědí: 7 změna:

Ahoj.

Zaráží vás taky občas, jak mají kluci viditelné žíly na rukách nebo se toho všímám jen já? :D Proč to tak vlastně vůbec mají?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Málo podkožního tuku?

Jenom tím to nebude. Býval jsem kost a kůže a žíly nic. Anoretkičkám žíly taky nelezou. Spíš to bude souviset se svalstvem.

dzordz*
hodnocení

0x

Obvykle při trochu větším množství svalstva, ne jako nabušený kulturista, ale spíš houževnatý, vytrvalý, se správnou silou tam, kde je potřeba.. (mít méně svalů, řeklo by se asi šlachovitý) A obvykle ve větším teplu.

Proč.. no jsou tam a dovnitř se nevejdou, tak lezou ven? :)

hodnocení

0x
Já jsem holka a taky je mám dost vidět ;)

timkim*
hodnocení

0x

Ty svaly které na rukou máme musí být něčím zásobovány, hlavně v teple a při námaze...já mám na rukou hotový ropovod, ze kterého mi ani u doktora krev neodebírají :-D

hodnocení

0x

Naprosto normální. Prostě málo podkožního tuku :) Taky se díky tomu možná líp chladí krev - žíly jsou více vidět v teple nebo při fyzické námaze.

hodnocení

0x

Čím to bude? Zkuste mrknout na sportovce, kulturisti je mají extrémní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]