Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradit s GPS

Od: nick* odpovědí: 4 změna:
Dobry den,kopili jsme si auto na úvěr od GE Money auto v rámci akce,kde byla GPS navigace jako dárek k úvěrové smlouvě. Auto jsme kupovali v jednom bazaru v Pardubicích. Při sepsání smlouvy,byli velice ochotní a že GPSka do 14.-ti dnů přijde. Bohužel uběhli více jak dva měsíce a GPSku stále nemáme :(
Již šestkrát jsme tam volali do GE Money Bank a stále slibují, že GPSka příjde!
Můžete mi prosím poradit,jak postupovat abychom tu zatracenou GPSku od nich jako ten dárek dostali? Úrok tam je více jak 21% a nemůžeme úvěr splatit dříve,aniž bychom platili pokutu.Děkujeme velice za každou radu,jak dostat od GE MONEY BANK tu GPS.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

muj
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Od GE MOney bank jsem měla taky půjčku,jsou to pěkný zloději.Jsem ráda,že jsem se jich zbavila :) Mají strašně nevýhodné podmínky,které Vám dopředu neřeknou,až při podpisu smlouvy to z nich leze jak z hnoje!HNUS

8976*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
klidek pokud máte písemně že vám tu GPS dají / ve smlouvě o fin. leasingu/ - mám dojem ze je to pouze na nová auta-tak slusný doporucený dopis že budete vymáhat tento dárek právní cestou vcetne nákladů rízení, a zveřejnění vašeho prípadu v mediich, oni uz maj dost posramocenou povest - a vetsina lidí ví ze sou svázani s bankou GE

nick*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Dekujeme za info,tak jestli jsme tomu dobře pochopili,tak na bazarové auto nic nedostaneme.Ale přitom nám ta ženská v bazaru říkala,že tu GPSku dostaneme.Teda to jsme se asi pěkně napálili :( od té slavné GE banky :((
Ty jsou teda pěkne vyčůraní Ty hajzlíci.Nó když to poženeme právní cestou,tak možná víc prosoudíme,než dostaneme - si myslíme.Hm tak nevíme co dělat.Ale přesto děkujeme,aspoň víme že v tom podvodu nejsme sami.

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Podívejte se i sem:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

Pevné nervy přeju*tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]