Dobry den,kopili jsme si auto na úvěr od GE Money auto v rámci akce,kde byla GPS navigace jako dárek k úvěrové smlouvě. Auto jsme kupovali v jednom bazaru v Pardubicích. Při sepsání smlouvy,byli velice ochotní a že GPSka do 14.-ti dnů přijde. Bohužel uběhli více jak dva měsíce a GPSku stále nemáme Již šestkrát jsme tam volali do GE Money Bank a stále slibují, že GPSka příjde! Můžete mi prosím poradit,jak postupovat abychom tu zatracenou GPSku od nich jako ten dárek dostali? Úrok tam je více jak 21% a nemůžeme úvěr splatit dříve,aniž bychom platili pokutu.Děkujeme velice za každou radu,jak dostat od GE MONEY BANK tu GPS.
Od GE MOney bank jsem měla taky půjčku,jsou to pěkný zloději.Jsem ráda,že jsem se jich zbavila Mají strašně nevýhodné podmínky,které Vám dopředu neřeknou,až při podpisu smlouvy to z nich leze jak z hnoje!HNUS
klidek pokud máte písemně že vám tu GPS dají / ve smlouvě o fin. leasingu/ - mám dojem ze je to pouze na nová auta-tak slusný doporucený dopis že budete vymáhat tento dárek právní cestou vcetne nákladů rízení, a zveřejnění vašeho prípadu v mediich, oni uz maj dost posramocenou povest - a vetsina lidí ví ze sou svázani s bankou GE
Dekujeme za info,tak jestli jsme tomu dobře pochopili,tak na bazarové auto nic nedostaneme.Ale přitom nám ta ženská v bazaru říkala,že tu GPSku dostaneme.Teda to jsme se asi pěkně napálili od té slavné GE banky ( Ty jsou teda pěkne vyčůraní Ty hajzlíci.Nó když to poženeme právní cestou,tak možná víc prosoudíme,než dostaneme - si myslíme.Hm tak nevíme co dělat.Ale přesto děkujeme,aspoň víme že v tom podvodu nejsme sami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.