Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
je mi 15 let, mám o 7 let starší přítelkyni ale to teď není podstatné. Poslední dobou se mi zdají sny skoro každou noc, netuším jestli na to má vliv to teplo nebo že teď chodím později spát když jsou prázdniny, každopádně skoro každou noc se mi něco zdá, některé jsou celkem normální některé méně. Dnes se mi ale zdál sen, který si pamatuji přesně do detailu.
Sen se odehrával za druhé světové války v Pearl Harbor. Byl jsem tam právě já, přítelkyně, můj kamarád (ten tam byl pouze chvíli) a další. Byli jsme na lodi a byli jsme tam jako civilisti spolu s námořníky a vojáky Tu loď a vlastně všechno kolem začali bombardovat letadly japonci. Bylo tolik zraněných že se i do ošetřování pouštěli dobrovolníci. Vojáci nás zavřeli do nějaké protivýbušné místnosti, byl jsem tam i s přítelkyní ale ta utekla pomoct nějakému zraněnému těsně předtím než tu komoru zavřeli, potom jsem viděl jak ji zasáhla nějaká mina a umřela. Přišel za mnou člověk, byl to doktor Perry Cox ze seriálu Scrubs a pověděl mi že má pilulky které umí vrátit čas, takže jsme je oba snědli a vrátili se v čase, já před sebou viděl svoji přítelkyni na stejném míste zase živou, byl jsem strašně dojatý a silně jsem ji objal, vím jak mi řekla "Co blbneš, vždyť mě udusíš" Chvíli jsme si povídali. Jenže ani tentokrát to nepřežila, byli jsme všichni v té mísnosti a ona zkolabovala a zemřela. Brečel jsem u jejího těla, přišel ke mě doktor Cox a řekl mi že abychom ji zachránili, budeme muset jít do budoucnosti do roku 1945 a potom se zase vrátit do současnosti do roku 1941.
Bohužel jsem se pak probudil, takže zde můj sen končí. Byl to děsivý ale poměrně zajímavý sen. Doteď si ho pamatuji přesně i s dialogy a když jsem objal přítelkyni, bylo to tak opravdové.
Mám trochu strach jestli to není nějaké varování.
Zároveň by mě zajímalo jaká je šance že se mi ten sen bude zase zdát, zajímalo by mě jak to dopadne.
Co myslíte?
Sny se zdají vždy, když si člověk myslí, že noc byla bezesná tak je to tím, že si to nepamatuje. Zapamatování / nezapamatování je ovlivněné tím v které fázi spánku se člověk probudí.
Děsivé sny znamenají nedostatek hořčíku-a v tvém věku to chce nějaký vitámín navíc a potom budeš spát klidným spánkem.
Dobrý den, a jaký vitamín doporučujete pro vyvolání nebo naopak potlačení snů erotických?
Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.