Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co sebou do auta na 12 hodin cesty?

Od: tila odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, zítra jedu s babičkou, dědou a malým bratránkem na zájezd. Cesta bude trvat asi 12 hodin, pokud jsem dobře četla prospekt :) Je to jenom taková cesta po republice. Nikde mi nechtějí poradit, tak se chci zeptat Vás, co byste mi doporučili na tak dlouhou cestu (ocením i nějakou zábavu ;)) Děkuji moc a ahojky :)

P.S. Ten obrázek tady dole je jenom takové malé poděkování :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Palivo je nejspis vyreseny tak bych se zameril na> jidlo, piti, cteni, karty, prasky na spani, mokrej rucnik ...

host*
hodnocení

0x

Každé cestování je zážiek, pokud pojedete místy, kde je něco vidět, dívejte se, poznávejte neznámou nebo i známou krajinu a města. Pokud vám předem někdo řekne kudy pojedete, můžete si trasu najít na mapě a pak srovnávat s tím, kudy pojedete, případně si něco přečtěte o městech a místech, kudy budete projíždět.

Případně můžete s bratránkem soutěžit, kdo první uvidí něco zajímavého, třeba stádo kraviček, nebo počítat, přes kolik mostů přes řeky jste přejeli, atd., atd. Když budete mít chuť tak si povídejte, když budete unaveni, s nikým se nebavte a jenom vnímejte jízdu a dívejte se. Cestování jsou zážitky.

Při jízdě raději nejezte a nepijte, na to jsou přestávky v jízdě. A hlavně nespěte. Také je škoda si číst, protože vám za oknem utíká spousta nových a neznámých zážitků a krajina. Štastnou cestu a příjemnou zábavu.

hodnocení

0x

Hlavně si vezmi dobrou náladu. Uvědom si, že babička s dědou si tuhle cestu chtějí také užít a že si to zaslouží. Nepruď a nebuď otravná ani na ně ani na nikoho. Užívej si to a oni budou mít radost, že si užíváš. Právě proto tě berou sebou. Snaž se zaměstnávat je co nejméně a nedělej vlny zbytečně. Buď ohleduplná. Přeji ti hezký výlet. ;)

tila
hodnocení

Děkuji moc za rady, moc jste mi pomohli :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]