Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,přeji všem.Dívejte se a kochejte se Opravuji - nelze nahrát !
Tak jsem se Wamp nepokochala. U nás na chalupě jezdí mladý klučina v nádherném černém autě, se stahovací střechou, asi nějaká tatrovka (značku neznám), v bílé šále a v cylindru, další tu má překrásnou 603-černou a k ní má 613 bohužel v béžové barvě což už mě tak neuchvátilo, hasiči mají výstavní, staré hasičské auto se stříkačkou, vyjíždí s ním jen když se chtějí chlubit, k hašení mají nové.
Praivo paráda.
Liduško,moc mě to mrzí,nejde to Ovšem,děkuji za Váš milý příspěvek ! Praivo:
Děkuji za záchranu,je to dost podobné
To je zvláštní, jak nám ta auta stárnou...když sem byl malý kluk, tak byl takový Spartak (Škoda 440) či Octavie moderní auto, 1000MB začínala, aerovky (třeba jako ta na videu - tu měl soused), tatrovky 57, populáry, tudory, Volhy 21, Wartburgy 1000 a 900 byla normální a běžná auta. A dneska už to jsou veteráni a starožitnosti...kam ten svět spěje
No hanba mluvit - když jsem byl v 87 na podzim v Brně na Mezinárodním strojírenském veletrhu, tak tam byly současně prezentované 4 horké novinky našeho automobilového trhu - Favorit, VAZ 2108 Samara, ZAZ Tavria a Moskvič 2141 Aleko. Tlačenice strašná, každý chtěl vidět novinky. A dnes ž z toho člověk potká na silnici běžně pouze toho Favorita.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.