Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluji svagra

Od: martha odpovědí: 12 změna:
Je to trapne,ubohe a osklive,miluju svagra.Mam rodinu(1dite),on taky(3deti).Samozrejme mu nechci znicit rodinu a proto nic nezamyslim,vim ze bych ublizila hodne lidem,tak aspon snim.Je to hrozne ho videt,jsem uplne mimo,jako bych byla v puberte,proste to se mnou umi,nekdy mam pocit,ze i on neco ke me citi. Ale vim,ze nesmim a taky to neudelam,uz me to trapi 4 roky. Co mam delat?Odstehovat se,to asi nepujde..Manzel je v pohode,ale je jasne,ze uz to neni tak jak driv,ze jo po 9 letech.Jak z toho ven?Nemuzu jim prece ublizit takhle hnusne

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Nevídat se, pokud možno, a přemýšlet hlavou. Neživit v sobě myšlenku, že on taky něco cítí a jaké by to bylo.

Jiný chlap se může zdát jako super zpestření, nový začátek, ale co Vy víte, jak se chová doma, jaký ve skutečnosti je a jaké by to s ním bylo. Možná by po pár vášnivých měsících byl konec - a co pak? Rozbití celé rodiny vám pak nikdo neodpustí.

hodnocení

0x

Ahoj:) Když už to předem víte,že byste všem ublížila,tak k čemu ten dotaz? Pochopila jste to naprosto správně.Co je v domě,není pro mě,je jedno české,hezké přísloví. Tak se toho držte...Ta zamilovanost opadne,věřte tomu.Z jeho strany tomu jistě tak nebude,on si s Vámi pouze hraje,aby Vás mohl ukořistit k sexuálním hrátkám ! Tím mu nijak neubližuji,ale muži to zkrátka tak dělají...

hodnocení

0x

Souhlasím, musíte si položit otázky jako: Láká mě on a jeho osobnost, nebo mě jen láká něco nového? Chci změnu? Co když to nevyjde?

Na Vašem místě bych se hlavně řídil hlavou, a pokud milujete svého manžela i když je to po 9 letech o něco jiné, měl bych jasno. Z každého vztahu po letech vyprcá vášeň ale nemění to nic na tom že ho milujete.

martinaa*

Krásný překlep v tomto tématu, jen co je pravda *smich**palec*

cobrak*

Také jsem koukal :-D Ale i tak je to pravda :-D *palec*

Sakra neeeee *vyprchá

Omlouvám se

olaf71*

já bych to nechal jak to je :-D

prchání vs prcání. obojí má nějaký konec

anavi*
hodnocení

0x

Musíte především myslet hlavou. Upustit od sugesce "miluji ho" , umírmit svůj postoj a chování při společném setkání. Překročíte jen kousek a rozbijete dvě rodiny současně. Nějak nechápu odpovědnost dnešních partnerů, je-li touha po dobrodružství silnější...ať pak nespláčete nad výsledkem - závěrem. Možná si málo vážíte vlastní rodinky, že 4 roky tzv. trpíte.

ukulele*
hodnocení

0x

jůů, to se řeknéé, tuším, že už několik hlásičů to napsalo adminovi, že je tu takové slovó

cobrak*

A vsadím se, že Ty, kteří kdyby mluvili do televize, tak by jim pípali každé druhé slovo...

janm*
hodnocení

0x

Pravda asi je, že v takových situacích se v podstatě "nic asi dělat nedá", ať uděláte jedno nebo druhé nebude to totiž dobré. Je to pat. Lze to potlačovat, přemáhat, ale je-li to dlouhotrvající a hluboké, pak i když "čas vyléčí všechny rány", přesto "kdesi vzadu" zůstane zasuté malé "trauma", tohle patří mezi věci na které se nezapomíná, v tom je ten problém. Byla-li byste bez závazků a on by nemohl, z jakéhokoliv důvodu, pak je ještě možnost hledat "podobný typ", ale v tomto případě je to bohužel pat.

janm*

Ps: občas se stávají věci, které kdyby se skutečně nestaly, byly by považovány za pohádky, v mém sousedství si dva páry (sezdaní) které se znali (kamarádi) manželky "prohodili", výměna manželek na trvalo :) :) , jak k tomu ale došlo zda-li se "smluvili" nebo to nějak "vyplynulo" je pro mně záhadou :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]