Nejste přihlášen/a.
Tuhle jsem se při pohledu na sýry zamyslel, že všechny sýry mají "stejné složení" tj. kravské, kozí, ovčí mléko a přesto je každý tak jiný. Nevíte někdo co způsobuje, že má každý úplně jinou chuť? Jestli je to podle typu kultuty nebo jak...
Teď neberu kategorii uzene s bylinkama atd... ale čisté sýry.
Je to při výrobě druh kultury, syřidla, je několik druhů pasterizace mléka, zahřívání na x stupňů, .kolikrát?... Hodně velký vliv má "zrací místnost čili sklep " Už mě nic nenapadá, ale bude toho jistě více (pominu příchutě).
To máte jak recept na guláš - všechny jsou z masa a konečný výsledek je každý originál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.