Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zítra jedu se svým dědečkem na rozvoz krmení pro zvířátka. Děda pracuje v jedné z firem, která tato krmení dělá, a vždycky každý týden se nějaká krmení rozváží malým kamionkem po republice. Bohužel, cesty jsou většinou velmi náročné, a domů se člověk vrací někdy i po desáté hodině, než se ve firmě připraví na další den, papíry, pytle, notebooky apod. Tak jsem shodou náhod narazila na tuto poradnu, a chtěla jsem vás poprosit, co byste mi doporučili na cestu - oblečení, jídlo, ostatní věci... no prostě vše. Moc vám děkuji a přeji vám hezký zbytek dne, ať se vám vše daří
Jarmila
Dobrý den, chtělo by to dobrou náladu, štěstí a trpělivost na cestách. Počasí se má zhoršit, tak asi něco do deště a ochlazení. Možná si vzít i pracovní rukavice, kdyby byla snad nálada pomáhat.
S tím jídlem na cestu Vám poradí děda, protože asi také něco přes den jí. Zdravím!
Na sebe kraťasy, tričko, kecky. Do tašky tepláky, mikinu, ponožky, ručník, mýdlo, pití. A ne aby sis půl cesty hrála s mobilem nebo poslouchala muziku! Buď za ten čas, který strávíš s dědečkem ráda. Povídej si s ním a nechej ho vyprávět. Až jednou nebude, ty se už nic nedozvíš. Třeba o jeho mamince nebo babičce. Jak žili, co zažili. Šťastnou cestu
Jééé,to je krásně napsáno,musím souhlasit
Až mi vyhrkly slzy,už nemám ani jednoho dědu a bylo by fajn s nimi ještě něco probrat...
Ruční? Mýdlo? Ponožky? Podle toho co píše pojede na jeden den. Z toho tady všichni i tazatelka dělají kovbojku. Něco na sebe, něco do sebe a max. hajzlpapír, papírové kapesníky a šmitec
Souhlas, byla jsem s manželem na rozvozu mockrát, kolkrát jsme ujeli za den i 1000 km. Vyjeli jsme ráno ve 4 kvůli zónám, do některých měst se to muselo stihnout před uzavřením zóny, a vraceli jsme se pozdě večer. Moc mě to bavilo. S sebou doporučuji papírové kapesníky, něco na zub (nám se osvědčily Bonpari), lehkou a snadno zvladatenou svačinu (ne něco, z čeho napřed vypadne vajíčko, pak okurka, pak kydne ven hořčice a naposledy vypadne přímo na klín řízek a v ruce máš jen dva suché chleby), vodu na pití. Pravidelně jsme zastavovali u benzinek na kafe a na čurání. Na oběd jsme někam zašli - manžel jezdil 8 let, znal to jak svoje boty, věděl, kde mají výborné jídlo a kde je rychlá obsluha. Nic víc není potřeba.
podle trasy si dopředu vyject údaje přes net (nebo přes příslušný knihy, pokud jsou k dispozici) k místům, kterejma se projíždí (a o kterejch moc nevím), nebo kde se zastavuje (nebo i který leží nedaleko trasy) - přečíst si předem a něco si i vytisknout, nebo nahrát do tabletu pro připomenutí během cesty (jestli se pisatelce nedělá při čtení za jízdy špatně); taky si nastudovat trasu a mít i nějakou tu mapu nebo atlas k dispozici v autě - prostě aby člověk o cestě něco věděl a hlavně si z ní něco pamatoval co nejdýl (mapy ani údaje on-line během cesty už za moc nestojí - to už z toho člověk moc nepochytí, i se to blbě přes nějakej menší, nebo miniaturní displej vůbec sleduje);
kdyžtak něco na focení - zas pro zaznamenání si a zapamatování cesty;
peníze, kdyby třeba bylo něco zajímavýho ke koupi;
možná pantofle na přezutí v autě, kdyžtak tmavý brejle proti slunci, kdyby byly problémy se stínítkem, a nějakou čelenku kvůli otevřenýmu oknu při jízdě (patřičný množství oblíbenejch cigaret skoro jistě tazatelka řešit nemusí...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.