Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, jestli Vám taky chodí obálky a různé další blbosti (např. abyste si objednali knížku nebo něco) od Readers Digest Výběr? Vyhrál už tam někdy někdo něco? Nám to chodí téměř každý týden a nikdo jim adresu ani žádné údaje nedal, prostě si nás nějak našli a posílají různé obálky. Včera nám zas přišlo, že jsme vyhráli auto, a úplně nečekaně jako vždy to nejdražší. Takže už bysme měli mít doma tolik aut, že by se nám to ani nevešlo na zahradu.
A těch milionů co jsme prý vyhráli a pořád postupujeme do dalších kol... no prostě zrovna to letí do kotla, když to přijde.
Podle mě, když jim pošlete obálku s odpovědí "NE", tak to rovnou hází do koše. Máte s tím někdo zkušenosti? Dík
Taky jsem byla potrefená. Na obálce jsem po čase přeškrtla svoji adresu napsala adresát na uvedené adrese nebydlí odstěhoval se bez udání adresy a vhodila do schránky a mám už klídek.
No já to taky hážu do koše, ale chodí to na mamku a ona to tam někdy posílá, ale vždycky obálku NE a myslí si, že něco vyhraje. A taky už objednala nějaké knížky, ale jedna stála myslím něco kolem 1400Kč a v obchodě jsem ji viděl asi za 700Kč. Jsou to zloději, nechápu lidi, kteří jim věří, ale lidská hloupost je nekonečná...
Přesně jsem to dělal, jak už to tady někdo psal. Škrtl jsem adresu a napsal, že se odstěhoval. Už mi nic nechodí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.