Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Readers Digest Výběr

Od: topta® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, jestli Vám taky chodí obálky a různé další blbosti (např. abyste si objednali knížku nebo něco) od Readers Digest Výběr? Vyhrál už tam někdy někdo něco? Nám to chodí téměř každý týden a nikdo jim adresu ani žádné údaje nedal, prostě si nás nějak našli a posílají různé obálky. Včera nám zas přišlo, že jsme vyhráli auto, a úplně nečekaně jako vždy to nejdražší. *smich* Takže už bysme měli mít doma tolik aut, že by se nám to ani nevešlo na zahradu. *smich* A těch milionů co jsme prý vyhráli a pořád postupujeme do dalších kol... no prostě zrovna to letí do kotla, když to přijde. *smich* Podle mě, když jim pošlete obálku s odpovědí "NE", tak to rovnou hází do koše. Máte s tím někdo zkušenosti? Dík

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x
Chodi mi to cca 8let a nikdy nic,první 4roky jsem jim odpovídala a dokonce si objednala knížku ale výhra žádná.Teď už to hážu rovnou do koše
malvinka*

Taky jsem byla potrefená*zed*. Na obálce jsem po čase přeškrtla svoji adresu napsala adresát na uvedené adrese nebydlí odstěhoval se bez udání adresy a vhodila do schránky a mám už klídek.*tanec*

hodnocení

Tak to taky udělám, to je skvělý nápad. *palec*

hodnocení

No já to taky hážu do koše, ale chodí to na mamku a ona to tam někdy posílá, ale vždycky obálku NE a myslí si, že něco vyhraje. *smich* A taky už objednala nějaké knížky, ale jedna stála myslím něco kolem 1400Kč a v obchodě jsem ji viděl asi za 700Kč. Jsou to zloději, nechápu lidi, kteří jim věří, ale lidská hloupost je nekonečná...

mrburns*

jj to moc dobre znam babicka je to samy *smich* ale tak zase na druhou stranu ma kazdych ctrnact dnu hroznou radost ze tentokrat doopravdy vyhrala *smich*

mil®
hodnocení

0x

Přesně jsem to dělal, jak už to tady někdo psal. Škrtl jsem adresu a napsal, že se odstěhoval. Už mi nic nechodí.

holvyy*

Několik let mi to chodilo s ukrutnou intenzitou výhrami a nevím s čím.Napsal jsem email na jimi uvedenou adresu a přestalo to chodit.Musím ale zkonstatovat že produkty měly velice kvalitní ale drahé...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]