Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myšlenkové pochody

Od: jokil55* odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer, poslední dobou mám problém s tím si vzpomenout na témata a průběh hovorů s lidmi. Tak jsem se chtěl zeptat, jak to vnímáte vy? Pamatujete si například celý průběh včerejšího hovoru s člověkěm nebo jen témata?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

owi
hodnocení

0x

Nepíšete podstatné věci - kolik vám je let, zda hulíte, berete drogy, pijete alkohol (tím myslím i pivo), užíváte léky např. na spaní, na bolest, na psychiku atd, zda jste byl operován v narkóze. Těch důvodů, proč si nepamatujete (kromě onemocnění) může být bezpočet.

jokil55*
hodnocení

Dobře, děkuji za připomenutí. Je mi 17 let, trpím menšími migrénami. Pivo piju minimálně jedno tydně a čas od času piju i tvrdý zlehka (1-2 do měsíce). Marihuanu kouřím, tak 5-12 do měsíce s občasnými přestávkami. Prášky žádně neberu jen jsem byl operovaný v únoru, ale nebyla to vážná ani těžká operace.

milan23*
hodnocení

0x
Ano, marihuana a alkohol jsou dobré vymazávače paměti.Ani nemusíte být zrovna pod vlivem...
Řekl bych že hodně záleží na důležitosti rozhovoru,četnosti probíraného téma, momentálním rozpoložení(únava,stres)
doplněno 04.07.14 00:54: Pokud jste byl po narkózou a od té doby pozorujeme změny obraťte se na Vašeho lékaře.Ačkoliv nevím zda to může mít vliv, věřím že je to možné.
Každopádně tráva 5-12 x měsíčně bude spíš ten problém...*haha*

hodnocení

0x

Jojo, nebýt té mariány, tak bych řekla, že jste roztržitý. Takto máte máte problém se soustředěním a také s krátkodobou pamětí. Tímhle tempem budete za pár let naprosto a úplně dobře vypatlaný. :-D

doplněno 04.07.14 10:47:

Nedá mi to a ještě se zeptám: máte taky tiky. Nervové záškuby končetin a v obličeji? Ne? Tak chvíli počkejte, určitě příjdou. Bude na vás zajímavý pohled!

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to je dobrý dotaz - hulím a zároveň si nic nepamatuji. Jste ve věkové kategorii, kdy se stále ještě vyvíjí i mozek (to snad končí okolo 21. roku života) a tak se nemůžete divit, že máte po užívání této látky potíže s pamětí. Na někoho to nemá vliv, ale jiný při hulení má tyto problémy. Já jsem podstatně starší, nehulím a hovory si pamatuji zcela přesně - jenom občas nevím, s kým jsem to vlastně mluvil . Zdravím!

fx
hodnocení

0x

Hlavní příčinou bude ta tráva podle mě. I když to někteří přezentují jako neškodnou bylinu, která pomalu dokáže vyléčit vše, tak negativní účinky rozhodně má. Nejhorší účinky má prý na dospívající mozek, projevuje se to přesně tak, jako u tebe. Ten alkohol tomu taky nepomáhá. Takže doporučuju buď s trávou přestat (aspoň do té doby než dospěješ), anebo ji aspoň omezit, když to jinak nepůjde. A procvičuj si nějak mozek, stále se něco uč nebo se o něco zajímej.

iz*
hodnocení

0x

Podle mne v tom bude jak marihuana, tak alkohol. Kdy jste začal s marihuanou a kdy s alkoholem?

wogoos*
hodnocení

0x

Tohle si pamatujou ženské snad slovo po slově. Dovedou převyprávět dvouhodinový rozhovor tak detailně, až je to neuvěřitelné. Chlap řekne že se bavil o fotbale, ženských atd.

hodnocení

0x

Tohle měla moje ségra po havárce (těžký otřes mozku). Tady bych ale viděl příčinu jinde: "Už to nehul, v..e!" :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]