Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, poslední dobou mám problém s tím si vzpomenout na témata a průběh hovorů s lidmi. Tak jsem se chtěl zeptat, jak to vnímáte vy? Pamatujete si například celý průběh včerejšího hovoru s člověkěm nebo jen témata?
Nepíšete podstatné věci - kolik vám je let, zda hulíte, berete drogy, pijete alkohol (tím myslím i pivo), užíváte léky např. na spaní, na bolest, na psychiku atd, zda jste byl operován v narkóze. Těch důvodů, proč si nepamatujete (kromě onemocnění) může být bezpočet.
Dobře, děkuji za připomenutí. Je mi 17 let, trpím menšími migrénami. Pivo piju minimálně jedno tydně a čas od času piju i tvrdý zlehka (1-2 do měsíce). Marihuanu kouřím, tak 5-12 do měsíce s občasnými přestávkami. Prášky žádně neberu jen jsem byl operovaný v únoru, ale nebyla to vážná ani těžká operace.
Jojo, nebýt té mariány, tak bych řekla, že jste roztržitý. Takto máte máte problém se soustředěním a také s krátkodobou pamětí. Tímhle tempem budete za pár let naprosto a úplně dobře vypatlaný.
Nedá mi to a ještě se zeptám: máte taky tiky. Nervové záškuby končetin a v obličeji? Ne? Tak chvíli počkejte, určitě příjdou. Bude na vás zajímavý pohled!
Dobrý den, to je dobrý dotaz - hulím a zároveň si nic nepamatuji. Jste ve věkové kategorii, kdy se stále ještě vyvíjí i mozek (to snad končí okolo 21. roku života) a tak se nemůžete divit, že máte po užívání této látky potíže s pamětí. Na někoho to nemá vliv, ale jiný při hulení má tyto problémy. Já jsem podstatně starší, nehulím a hovory si pamatuji zcela přesně - jenom občas nevím, s kým jsem to vlastně mluvil . Zdravím!
Hlavní příčinou bude ta tráva podle mě. I když to někteří přezentují jako neškodnou bylinu, která pomalu dokáže vyléčit vše, tak negativní účinky rozhodně má. Nejhorší účinky má prý na dospívající mozek, projevuje se to přesně tak, jako u tebe. Ten alkohol tomu taky nepomáhá. Takže doporučuju buď s trávou přestat (aspoň do té doby než dospěješ), anebo ji aspoň omezit, když to jinak nepůjde. A procvičuj si nějak mozek, stále se něco uč nebo se o něco zajímej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.