Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průvodní dopis reklamace

Od: ernei odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nakoupil jsem na alze radio sem si připlatil za možnost vrátit zboží do dvou měsíců. Nelíbí se mi ten zvuk a chtěl bych zboží vrátit, společně s produktem musím napsat průvodní dopis (reklamace?) proč chci produkt vrátit. Jak by jste napsali ten dopis? potřebuju vzor.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

papillon*
hodnocení

0x

Dobrý den,

dobrý tip na průvodní dopis jsem našla např. na této stránce: topsleva.cz/...

A dobře zprcované vzory k různým textům jsou i zde: statnimaturita-cestina.cz/...

Hodně štěstí s reklamací :)

few
hodnocení

0x

Do Alzy to máte daleko? jednodušší tam je dojít a odnést si peníze.

ernei
hodnocení

dobrej nápad, díky :), ted me napadlo podívat se kde maj pobočky a hle, v ČB maji také :)

ernei
hodnocení

tak nakonec to budu posílat poštou na pobočce maji jen pracovni dny.. ještě se chchi zeptat jestli mám napsat:

A) Vrácení zboží radiomagnetofonu značky... Žádám o vyřízení do 30 dnů od jejího podání

B) Reklamace zboží radiomagnetofonu značky... Žádám o vyřízení reklamace zboží do 30 dnů od jejího podání

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]