Nejste přihlášen/a.
Ahoj, sleduju delší dobu seriál Zlatá sedmdesátá na smíchově, ale asi měsíc nám nejela tv takže jsem přišla o hromadu dílů. Nechtělo se mi to všechno stahovat,když nám začala jít tak jsem zjistila že Eric a Donna se zasnoubili, a já přišla o díl kde k tomu došlo.Chtěla bych jej vidět,ale na yt není ani žádný úryvek z touhle částí,navíc ani nevím jak se ta epizoda jmenuje.Nevíte prosím někdo kdo to aspoň trochu sleduje jak se ta epizoda jmenovala?Nemůžu to najít.
Moc by jste mi pomohli, jsem do toho sitcomu blázen
Uplne nahodou jsem na tuto otazku kliknul a teprve po precteni otazky a prvni odpovedi mi doslo, ze se ptas na serial " That 70s Show "!
Internet tvrdi , ze se zasnoubili v S05E07 (season 5, episode 7) nazyvane " Hot Dog ".
Podle nahledu na YouTube navic koukam, ze to je jedna z epizod, kde se objevuje Fenton. Jeho hystericke sceny s Fezem jsou klasiky!
Vlastni scena se zasnoubenim zacina v 17:48.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.